Capricorn septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Când vine vorba de viața personală, fiecare Capricorn se poate aștepta la evenimente interesante. Influența lui Venus va aprinde pasiunea în tine. Vei fi atras de fructul interzis în Septembrie. Asta îți va aduce multe aventuri și experiențe noi, dar și probleme. Sentimentele tale vor fi foarte intense în această perioadă. Horoscop pentru septembrie 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va fi pentru tine domeniul cel mai prosper luna aceasta. Vei prinde din zbor gândurile și dorințele partenerului tău. Și vei avea câteva idei geniale de îndeplinire a lor. La rândul tău, vei avea capacitatea să te bucuri de fiecare gest pe care altădată poate că l-ai fi trecut cu vederea.
În cercul de prieteni, vei avea chiar mai multă influență decât îți dorești. Vei vedea că unii încearcă să te imite în diverse privințe. Alții îți vor cere insistent sfatul și vor încerca să-l urmeze ad literam. Mai bine nu da sfaturi, ca să nu ieși răspunzătoare în caz de eșec.

Dragoste – Relația de cuplu

Până în data de 14 septembrie va trebui să găsești o cale de mijloc între relația de mariaj și obligațiile profesionale altfel se va ajunge destul de ușor la agresivitate verbală și chiar fizică în relația cu partenerul de viață. Nu ai decât să te gândești foarte bine dacă merită să rămâi într-o relație care nu îți mai aduce nimic constructiv și mai ales liniștea și iubirea de care ai nevoie.
Te remarci prin dorința de a călători alături de persoana iubtă sau de a experimenta în plan sentimental cu o persoană de sex opus aflată la distanță sau în străinătate. Este șansa de a te redescoperi mai bun, bine dispus bucurându-te de momente de pasiune, de joc și încântare, îndeosebi până la jumătatea acestei luni.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ești mult mai dispus acum să te implici într-o (nouă) relație de dragoste lipsită de orice prejudecăți, îndeosebi în prima parte a lunii septembrie. În preajma datei de 12 septembrie este foarte mare agitație într-o relație sentimentală putând ajunge destul de rapid la despărțire.
Este nevoie de discuții sincere, deschise cu persoana iubită, îndeosebi dacă această relație se află la început. Au loc schimbări rapide, răsturnări de situație, fie că renunți brusc la o relație pentru a da startul unei relații mult mai incitante, fie că te implici într-o relație sentimentală din care să ai parte și de avantaje materiale și/sau în plan profesional.
Viața de cuplu este palpitantă, ba chiar se poate spune că reușești cu greu să menții un echilibru între carieră și relația de cuplu, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Capricorn: CARIERĂ/

Marte are un rol activ în viața ta profesională de luna aceasta. Trebuie să înaintezi cumva, să nu încerci să ții cu dinții de situația actuală. Marte îi ajută pe cei care luptă. Calculele raționale îți spun să nu riști? Apelează la intuiție. Dacă nu simți chiar spaimă sau repulsie față de noul proiect sau noul job, atunci go for it! Este valabil cu atât mai mult cu cât lucrezi pe cont propriu.
Dacă nu te simți chiar în largul tău cu banii, alege-ți prioritățile. De fapt, luna aceasta, vei fi atât de ocupată încât nici nu vei avea timp să cheltuiești.

Sănătate

După data de 6 septembrie începi să te simți revigorat având mai multă putere de muncă, faci față cu bine la solicitările fizice și mentale de la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de prudență în preajma datelor de 14 și 22 septembrie, atunci când ești predispus la accidente, probleme digestive, infecții, lovituri, fracturi. În preajma datei de 26 septembrie este posibil să apară unele probleme care îți vor da metabolismul peste cap și chiar te pot destabiliza, la nivel emoțional și psihic.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Această lună va favoriza cariera. Chiar dacă mai nu va fi ușor pentru Capricorni, deoarece …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *