Capricorn octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, vei avea parte de o perioadă calmă. În octombrie, Capricornul se poate bucura de atenția tuturor datorită realizărilor anterioare. E suficient să păstrezi un ritm normal de lucru. Vei avea în sfârșit timp pentru tine, indiferent dacă faci ceva pentru sănătatea ta fizică sau mentală. Va fi benefic pentru tine să evaluezi evenimentele din trecut. Horoscop pentru octombrie 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Hotărârea și claritatea în gândire te vor ajuta să rezolvi niște conflicte care mocnesc de mult. S-ar putea să le rezolvi într-un mod mai dur, dar corect. Asta se poate întâmpla între colegi, între prieteni sau chiar în familie. Nici partenerul tău nu va fi scutit de o punere la punct în stilul caracteristic Capricornului. Dacă nu ești într-o relație stabilă, luna aceasta nu va fi norocoasă pentru pretendenții tăi. Vei fi mereu grăbită, preocupată de lucruri mai prozaice și distantă. Cine poate să te susțină intelectual și profesional luna aceasta, poate are șanse luna viitoare ca tu să-l privești și altfel.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună octombrie în care te poți aștepta la tot felul de confruntări în relația de mariaj, datorate, în mare parte, unei prea mari preocupări din partea ta, vis-a-vis de carieră și eventuale probleme de natură profesională. Pentru ca lucrurile să meargă bine în relație ar trebui să fii mult mai atent la timpul oferit partenerului de viață și să o lași mai ușor cu prietenii, ieșirile cu aceștia considerând că „așa se cade”. Ai tendința să privești mariajul ca pe o datorie și nu ca pe o relație care îți aduce beneficii, în sensul progresului personal. Caută să discuți mult mai sincer, deschis despre eventualele probleme cu care te confrunți și fă din partener un adevărat aliat. Având capacitatea ta de a fi organizat și atent la detalii vei reuși să atragi atenția celui drag.
Nu te mai victimiza și las-o mai ușor cu latura materială a existenței considerând că fără efortul tău suprem nu se va putea menține starea de liniște și echilibru în familie. Este important să muncești dar și să iubești și să te faci iubit, să apreciezi eforturile venite din partea partenerului de viață.
În preajma datei de 15 octombrie te poți confrunta cu pierderi datorate, în primul rând, egoului tău exagerat sau a tendinței de a fi avar, de aici pot să apară conflicte în relația de mariaj. Cu toate acestea preferi să păstrezi trăirile proprii ascunse, dorințele sau, pur și simplu, îți vine foarte greu să exteriorizezi sentimentele de iubire, de afecțiune. Ai multe întrebări pe care nu reușești să le exprimi, te poți lăsa copleșit de umbrele trecutului, de o dezamăgire în dragoste. Prima parte a acestei luni se poate dovedi destul de tensionată, la capitolul relație cu sexul opus. În partea a doua ai mai multe șanse de socializare, poți să participi la tot felul de întruniri, dai startul unor relații de prietenie mult mai promițătoare, faci planuri de viitor cu persoana iubită, este posibil chiar să pui la cale oficializarea relației de iubire sau te muți împreună cu aceasta.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj atunci există acum tendința de a pune pe primul plan interesul pentru carieră, bani, afaceri, proiectele derulate în comun cu partenerul de viață. Pot să apară unele probleme, discuții legate de copil, de educația acestuia, de ajutorul pe care vrei să îl oferi celor dragi, în preajma datei de 26 octombrie.
La sfârșitul perioadei ai ocazia să primești răspunsuri de unde te aștepți mai puțin fiind aduse la suprafață secrete care vor pune relația de cuplu într-o cu totul altă lumină. Este posibil să revină în viața ta o iubire din trecut și nu prea știi cum să reacționezi.
Este o lună de reevaluare a relațiilor de prietenie, de reconfigurare a relațiilor de prietenie, este posibil chiar să îți faci un nou cerc de prieteni, să te integrezi cu ușurință în cadrul unei asociații, organizații care îți aduce și beneficii materiale.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Trebuie să începi luna cu o planificare atentă. În jurul tău se întâmplă lucruri care te-ar putea determina să-ți schimbi puțin direcția. Dacă mergi cu toată hotărârea înainte, s-ar putea să te lovești de obstacole care nu merită efortul de a le depăși.
Cu „temele’ bine făcute, a doua jumătate a lunii va merge unsă. Ceea ce vei lucra nu va avea niciun cusur. Iar dacă cineva stă la pândă să te prindă în ofsaid, nu va avea acest noroc.
Dacă intenționezi să faci o achiziție importantă și ceva se opune, renunță. Mai târziu se va dovedi că ar fi fost o achiziție proastă. Vei înțelege de ce nu ți-a ieșit.

Sănătate

Beneficiezi de multă energie, putere de muncă dar ai tendința să exagerezi cu efortul fizic ceea ce ar putea să te predispună la insomnii, dureri de spate, entorse, dureri ale încheieturilor, îndeosebi în prima parte a lunii. Este recomandat să nu neglijezi sănătatea și să adopți un regim de viață și alimentar potrivit nevoilor tale. Spre sfârșitul perioadei ești mult mai atent la propriul organism reușind să ai și momente de răgaz, odihnă și relaxare.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Această lună va favoriza cariera. Chiar dacă mai nu va fi ușor pentru Capricorni, deoarece …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *