Capricorn noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Perioada armonioasă care te așteaptă în noiembrie poate fi folosită în carieră. Să nu îți fie frică să vorbești cu colegii sau șeful tău, deoarece în această perioadă, vei avea parte de înțelegere și vorbe bune. Pentru Capricorni, asta poate însemna o mărire de salariu sau o altă formă de bonus. Horoscop pentru noiembrie 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Ca și la muncă, și acasă vei fi nerezonabil de pretențioasă. Partenerul va fi agasat dacă e o zodie de Foc, nefericit dacă e o zodie Apă. Dacă e zodie de Aer, va fi plictisit și va pleca la plimbare. Să nu cumva să plece de tot, ai grijă!Cel mai rău va fi pentru copiii tăi – dacă e cazul. Nu mai trebuie să explicăm ce înseamnă un părinte mult prea exigent. Și nici ce consecințe pot să aibă exigențele exagerate. Cu aceste avertismente în minte, poți să te cenzurezi și să slăbești presiunea atunci când fețele celor din fața ta se lungesc.

Dragoste – Relația de cuplu

Până în data de 5 noiembrie reușești să te descurci destul de bine, atunci când vine vorba despre comunicare, schimb de idei în relația de mariaj. Din data de 7 noiembrie ești mult mai implicat în viața de familie încercând să găsești un echilibru între obligațiile care țin de profesie și cele din relația cu persoanele dragi. Chiar dacă vor mai exista și probleme în relația de cuplu, în mare parte datorate problemelor legate de casă, gospodărie sau chiar a problemelor venite din partea părinților, ai totuși ambiția dar și capacitatea de a găsi soluții salvatoare în situațiile confuze.
Odată cu intrarea lui Uranus în zodia Taurului din 6 noiembrie (pentru tine casa iubirii, a flirtului, aventurilor) se trezește în tine dorința de a iubi, de a face schimbări importante în plan sentimental. Nu se poate vorbi acum despre rețineri, timiditate, ba din contră, ai mai mult curaj să îți exprimi propriile dorințe, sentimente lăsându-te purtat de pasiune.
Ar trebui să fii prudent, în ceea ce privește relația de mariaj, îndeosebi la jumătatea lunii când ar putea să fie reluate anumite discuții contradictorii, conflicte menite să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai șansa de a da startul unei relații intime punând pe primul plan atracția fizică, sexuală. Ai ocazia să trăiești cele mai frumoase momente, alături de persoana iubită care te va așeza pe un piedestal simțindu-te oarecum răsfățat. Atenție însă la posibile neînțelegeri în relația de dragoste, în preajma datei de 21 noiembrie.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Dacă ești într-o poziție de conducere, va fi greu de subalternii tăi luna aceasta. Dacă te deranjează să te urască, trebuie să fii mai înțelegătoare. Nu-i critica la fiecare greșeală și nu te aștepta ca luna aceasta să li se tripleze brusc puterea de muncă.
Dacă ești în poziția de executor, s-ar putea să te biciuiești chiar pe tine. Și să ai pretenții exagerate de la coechipieri. În intenția de a da rezultate monumentale, de a face mult și cât mai bine, s-ar putea să greșești.
În privința banilor, vei simți impulsul de a economisi, de a-i proteja. Până la un moment dat, nu e rău. Însă riști să depășești niște limite rezonabile. Există unele cheltuieli pe care n-ai cum să le refuzi. Obișnuiește-te cu ideea.

Sănătate

Starea permanentă de agitație, de neliniște nu face decât să îți creeze insomnii, o nervozitate accentuată, eventuale dureri de cap, un stres care se poate manifesta prin trecerea de la o extremă la alta, eventual probleme care țin de sistemul digestiv. Ar trebui să fii mult mai atent spre finalul lunii, atunci când ești predispus la probleme ale oaselor, fracturi, dureri de spate, există predispoziția la accidente.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *