Capricorn martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Când vine vorba de autoritatea, trebuie să fii conștient de poziția ta de subordonate. Asta e adevărat chiar și în cazul în care ai dreptate. Horoscopul îți recomandă să nu mai fi atât de încăpățânat. Altfel, Capricornii vor avea parte de probleme în martie. Te veii bucura să petreci timpul liber alături de familia ta. Horoscop pentru martie 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

La începutul lunii, te vei concentra total asupra activității profesionale. În acest timp, îți vei neglija relația și viața romantică. Ca să nu scapi situația de sub control, va trebui să-ți fixezi niște pauze de la preocupările profesionale. O cafea dimineața, o pauză de prânz împreună și, poate, un film după program. Nu toate în aceeași zi, bineînțeles!
Dacă ești singură, te vei simți foarte bine așa, pentru că nu te va distrage nimeni de la muncă. Cel puțin, în prima parte a lunii. De pe 6-7 martie, vei începe să atragi atenția și să dai rezultate atât în muncă cât și în viața socială. Poate să apară ceva la orizont, dar poate să-ți și scape, din neatenție. Totuși, vei remarca dacă vor fi ceva șanse de compatibilitate. Pe 20-21 martie, vei fi puțin cam prea suspicioasă. Fie că ai un partener, fie că te curtează cineva, vei tinde să interpretezi greșit o atitudine sau o remarcă. Dacă simți că ceva te irită, amintește-ți avertismentul și nu reacționa imediat. Analizează puțin: s-ar putea să nu existe nicio ironie, nicio intenție rea.

Dragoste – Relația de cuplu

Până în data de 5 martie reușești să te descurci destul de bine, atunci când vine vorba despre comunicare, schimb de idei în relația de mariaj. Din data de 7 martie ești mult mai implicat în viața de familie încercând să găsești un echilibru între obligațiile care țin de profesie și cele din relația cu persoanele dragi. Chiar dacă vor mai exista și probleme în relația de cuplu, în mare parte datorate problemelor legate de casă, gospodărie sau chiar a problemelor venite din partea părinților, ai totuși ambiția dar și capacitatea de a găsi soluții salvatoare în situațiile confuze.
Odată cu intrarea lui Uranus în zodia Taurului din 6 martie (pentru tine casa iubirii, a flirtului, aventurilor) se trezește în tine dorința de a iubi, de a face schimbări importante în plan sentimental. Nu se poate vorbi acum despre rețineri, timiditate, ba din contră, ai mai mult curaj să îți exprimi propriile dorințe, sentimente lăsându-te purtat de pasiune.
Ar trebui să fii prudent, în ceea ce privește relația de mariaj, îndeosebi la jumătatea lunii când ar putea să fie reluate anumite discuții contradictorii, conflicte menite să te destabilizeze, din punct de vedere psihic-emoțional. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu ai șansa de a da startul unei relații intime punând pe primul plan atracția fizică, sexuală. Ai ocazia să trăiești cele mai frumoase momente, alături de persoana iubită care te va așeza pe un piedestal simțindu-te oarecum răsfățat. Atenție însă la posibile neînțelegeri în relația de dragoste, în preajma datei de 21 martie.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Capricorn: privire generală

Cu energia pe care o ai și cu viziunea proaspătă din aceste zile, poți să începi ceva. Pe plan profesional sau personal, în casă sau în familie. De altfel, chiar ai nevoie de asta pentru că, de ceva timp, ai resimțit o stagnare. Zilele de 6 și 7 vor fi foarte romantice pentru tine. Poate va fi o schimbare în sensul unei relații care va începe acum. 10, 11 și 12 martie vor fi zilele tale de mare creativitate. Și poți să te manifești pe toate planurile. De pe 17 este timpul să rezolvi ceva care coace de mult. Acte de făcut, datorii de plătit, propuneri, oferte, organizare și ordonare – e ceva, undeva, care așteaptă.
Pe 22, 23 și 24, resursele tale sunt limitate, deci nu trebuie să-ți propui foarte mult. Iat pe 29 și 30, încearcă să rămâi detașată, obiectivă și să nu te pripești în judecarea altora.

Sănătate

Starea permanentă de agitație, de neliniște nu face decât să îți creeze insomnii, o nervozitate accentuată, eventuale dureri de cap, un stres care se poate manifesta prin trecerea de la o extremă la alta, eventual probleme care țin de sistemul digestiv. Ar trebui să fii mult mai atent spre finalul lunii, atunci când ești predispus la probleme ale oaselor, fracturi, dureri de spate, există predispoziția la accidente.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *