Capricorn mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Această lună va favoriza cariera. Chiar dacă mai nu va fi ușor pentru Capricorni, deoarece vor avea niște obstacole de depășit, după ce le-au depășit, îi va aștepta o recompensă bine meritată. Superiorii îți vor observa cu siguranță diligența, deci ești cu un pas mai aproape de o evoluție în carieră. E suficient doar să continui să depui aceeași cantitate de efort. Horoscop pentru mai 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Senzualitate calmă – așa s-ar putea descrie viața ta de cuplu luna aceasta. Nu se întrevăd drame, conflicte sau alte evenimente neplăcute. Calmul tău va fi o sursă de inspirație și siguranță pentru partener. Nu bagateliza frământările care-i strică somnul. Ca să-l liniștești, arată-I, pur și simplu, soluția.
Familia va fi și ea mai liniștită în perioada care urmează. Nu va mai trebui să rezolvi tu ceea ce încurcă ei. Vor fi răgazuri plăcute seara și în weekenduri. Fiecare își va vedea liniștit de ale lui și totuși vă veți simți profund conectați.
Dacă nu ești într-o relație, nici nu vei simți nevoia imperioasă de a fi. Mai degrabă vei gusta compania cuiva la fel de liniștit și de echilibrat ca și tine. Dacă de aici se va trece la modul romantic, va fi bine venit, dar fără gesturi și emoții excesive. Bucură-te de această perioadă pe care ți-o vei aminti mereu cu plăcere.

Dragoste – Relația de cuplu

Este timpul să renaști prin intermediul iubirii având ocazia să dai startul unei noi relații de iubire sau să îți „cadă cineva cu tronc”, când nici nu mai sperai că este posibil așa ceva. Este minunat să redescoperi emoțiile, trăirile profunde, să simți că ai cu cine să împărtășești dragostea. Ai acum toate șansele de a cunoaște pe cineva care va juca un rol important în viața ta, îndeosebi după data de 5 mai.
Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, ai tendința să fii, poate, prea rece, acuzator impunându-i celuilalt să stea la „cheremul” tău, fără să ții cont și de dorințele partenerului de viață. Se insistă prea mult pe muncă, treburi casnice și prea puțin pe relația de suflet, pe exprimarea sentimentelor și a trăirilor frumoase. Va trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere față de partenerul de viață, îndeosebi în preajma datelor de 3, 7 și 9 mai, atunci când ai tendința de a fi prea posesiv, gelos, critici din orice sau chiar tu poți fi luat „la bani mărunți” pentru orice fleac de către partenerul de viață. Te aprinzi mult mai ușor, pui pasiune fiind mult mai dispus să lupți pentru a primi ceea ce îți dorești.
Din data de 16 mai ești pus serios pe treabă, vrei să faci tot felul de modificări prin casă, să renovezi, să achiziționezi obiecte de valoare. Faci tot felul de planuri cu partenerul de viață, ceea ce nu este rău pentru că astfel reușiți să vă apropiați mai mult, să redescoperiți farmecul de a fi în doi, de a pune umărul la treabă împreună iar aceasta va suda și mai mult relația de cuplu.
Este o lună de primăvară în care ai sentimentul că se repetă un scenariu și nu reușești să înțelegi de unde pornește toată această stare de nemulțumire, de neîmplinire în mariajul tău. Răspunsul este la tine fiind important să o lași mai ușor cu ego-ul, să te debarasezi de atitudinea rece, încercând să deții astfel controlul permanent asupra celuilalt.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Capricorn: CARIERĂ

Dacă ești într-o poziție de conducere sau dacă ai propria afacere, nu fi prea aspru cu cei din subordinea ta. Nu toată lumea este aqtât de cerebrală cum este Capricornul. În plus, tu beneficiezi de un moment de calm și echilibru de care nu beneficiază aproape nimeni luna aceasta. Semnele de Apă sunt ușor isterice; semnele de Foc sunt furioase; semnele de Aer sunt confuze și… aeriene.
Profită de perioada favorabilă și pune în aplicare planurile aflate în așteptare. Extinde-ți afacerea, susține examenul amânat, înscrie-te la cursul pe care îți dorești să-l faci. Inițiază discuția impoortantă la care te tot gândești. Este preferabil să o porți cu un nativ într-un semn de Aer – o să-l poți face să fie atent la tine. Celelalte semne, însă, sunt mai dificil de menținut într-un dialog echilibrat.
Totodată, așteaptă-te să ți se ceară să sprijini pe cineva nou angajat, să dai sfaturi și să-ți asumi coordonarea unor operații. De regulă ești cel pe care toată lumea se bazează, dar luna aceasta, într-o mare agitată, vei fi ca un far călăuzitor.

Sănătate

Te poți confrunta cu probleme de sănătate, oboseală excesivă, mai ales în primele zile ale acestei luni, atunci când ești predispus și la accidente, fracturi, probleme ale ficatului. Atenție la alimentație dar și la posibile lovituri, accidente în zona capului, în prima parte a lunii. Spre sfârșitul perioadei ești predispus la epuizare psihică, insomnii, probleme de sănătate, o eventuală cronicizare a unei boli fiind nevoie de o intervenție medicală cât mai urgentă.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *