Capricorn iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Iulie promite o calmare treptată în cariera din viața Capricornilor. După problemele anterioare, în sfârșit vei avea parte de odihna mult dorită. Totuși, e posibil să ai parte de probleme în familie. Un secret ascuns va ieși la lumină sau va avea loc ceva neașteptat. Indiferent, această situație va trebui să fie rezolvată cât de repede posibil. Vacanța trebuie să aștepte. Horoscop pentru iulie 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partea romantică a vieții tale va fi cea mai sigură și lipsită de riscuri. Dar nu-ți închipui că va fi monotonă și plictisitoare. Tot timpul va apărea câte ceva interesant. Dacă ești într-o relație stabilă, tu și partenerul tău veți avea parte de tot felul de distracții. De fapt, chiar și un drum până la piață se va dovedi distractiv. Aceasta se datorează mulțimii tale de idei și dispoziției romantice în care te afli.
Cu familia și prietenii, de asemenea, vei petrece momente minunate. În jurul tău se petrec niște frământări, nu grave, dar care se pot agrava. Nu te lăsa atrasă în ele. Dimpotrivă, caută să-i extragi pe cei implicați. Ai această putere. Abate-le atenția către ceva mai plăcut. De altfel, simpla ta prezență între cei aflați în conflict îi va calma.
Desigur, în toiul acestor evenimente plăcute, dacă ești singură, poți descoperi pe cineva interesant. Luna aceasta, ai abilitatea de a te înțelege cu toată lumea din jur, iar cu unii, în mod special.

Dragoste – Relația de cuplu

Vei reuși, cu mare greutate, să îți stăpânești starea de furie din cadrul relației de cuplu, tocmai pentru că te simți neputincios în a reuși să îmbunătățești ceva, să faci ca lucrurile să meargă mai bine, să aveți parte de mai multă armonie. Pui mare preț pe intimitate dar se pare că tocmai acest lucru lipsește între voi doi. Sunt multe lucruri de spus, prea mult vorbe care rănesc și o agresivitate greu de stăpânit în relația de cuplu. Este posibil să fie din cauza prea multor secrete care se lasă cu greu descoperite, dușmani ascunși care acționează din umbră având dorința clară de a-ți strica relația de mariaj. Totul este legat de capacitatea proprie de a-ți stăpâni starea de furie concentrându-ți atenția și energia pe ceva constructiv. Nu este exclus să iei niște decizii pripite și să destrami astfel relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea acestei luni.
Din data de 3 iulie te gândești foarte serios că o pierdere în plan sentimental îți poate deschide noi șanse către o relație mult mai bună, valoroasă pentru tine. Din păcate treci printr-o perioadă tensionată, de reconfigurări, renunțări, de eliberare dar și de regăsire a propriei ființe și nu prea este timp pentru a te mai gândi să dai startul unei noi relații.
Din data de 28 iulie treci printr-o reevaluare a unei relații de amor, este posibil să revină o iubire din trecut. În această lună ai ocazia să treci de la o agonie la extaz, în ceea ce privește planul relațional. Nu va lipsi nici pasiunea punând mare preț pe intimitate, senzualitate și dorința de a petrece mai mult timp alături de cineva cu care împărtășești idealuri comune.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Capricorn: CARIERĂ

Sub aspectul profesional, iulie va fi o lună bună. Important este să arăți încredere în tine însăți și ceilalți te vor urma. Asta, dacă ești șefă sau dacă ai propria afacere. Dacă ești angajată, încrederea pe care o demonstrezi va atrage încredere din partea celorlalți. Șefii îți vor încredința sarcini importante. Sau îți vor permite să te ocupi de un proiect gândit de tine. Iar între colegi, va fi o adevărată competiție ca să fie alături de tine.
Nu este o perioadă favorabilă pentru schimbarea jobului. Chiar dacă asta se impune, în cele din urmă, amână puțin. Acum ai ocazia să-ți adaugi o stea în CV și să câștigi niște bani în plus. Nu lăsa să-ți scape ocazia. Nu-ți delega sarcinile pentru că nimeni nu face mai bine ceea ai tu de făcut.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Sănătate

Va trebui să acorzi o atenție specială unor eventuale probleme de sănătate, boli care ar putea să recidiveze, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este nevoie de mai multe exerciții fizice, sport, relaxare poate chiar fizioterapie, masaj. Este posibil să te confrunți cu unele probleme ale încheieturilor, dureri lombare, probleme de coordonare. Este recomandat să ții cont de sfaturile terapeutului sau ale medicului curant. Stresul va juca un rol major în privința problemelor de sănătate.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *