Capricorn ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Ianuarie va fi plin de energie pentru Capricorni. Vei emite o aură pozitivă în mediul tău înconjurător și asta va atrage mulți oameni interesanți. Fie că e vorba de un potențial partener, un nou prieten sau o cunoștință de afaceri importantă, aceste cunoștințe noi îți vor aduce multe beneficii. Va fi suficient să ieși din zona de confort și să te deschizi lumii. Horoscop pentru ianuarie 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Capricorn: BANI

Situația ta financiară se va îmbunătăți în câțiva pași decisivi după data de 20 ianuarie. Sub influența Soarelui, vei tăia cheltuielile inutile și vei constata că ai mult mai mulți bani decât credeai. Este un moment favorabil să lichidezi niște datorii. Dacă ai în plan să faci o investiție, este o periaodă favorabilă și aceasta se va dovedi profitabilă. Este important să o faci până în ultima zi a lunii când, din cauza eclipsei de Lună, ai putea face o mișcare greșită.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună va trebui să dai dovadă de mai multă toleranță, încredere, afecțiune, de prietenie și înțelegere în relația cu partenerul de viață. Nu îți va fi prea ușor, mai ales că toate aceste planete din zodia ta (Mercur, Soare, Saturn, Pluton) dar și Eclipsa de Soare din data de 6, te vor face să treci, nu de puține ori, prin tot felul de trăiri ciudate, obsesii, schimbare a dispoziției, la nivel psihic-emoțional. Ai mare grijă în ce direcție îți canalizezi toată această energie pentru că riști să strici o relație de lungă durată, dacă alegi să iei în considerare bârfele, invidiile, oamenii care îți doresc lucruri nu tocmai bune. Nu uita că schimbarea începe cu tine! Nu aștepta ca partenerul să facă schimbările necesare, schimbă-ți atitudinea, modul în care conversezi, felul în care te adresezi acestuia. Treci acum printr-o serie de transformări profunde, atât în plan personal, cât și relațional astfel că este recomandat să conștientizezi care îți sunt defectele dar și calitățile iar, mai apoi, trebuie să ai puterea necesară pentru a face o schimbare importantă, în relația cu partenerul de viață. Fii responsabil, optimist, învață să te ierți și cu siguranță vei primi iubirea de care ai atât de multă nevoie.
După data de 7 ești predispus să dai startul unei relații sentimentale pe care preferi să o păstrezi în secret, ceea ce nu înseamnă că te va face să te simți în siguranță. Vrei pasiune, ai nevoie de romantism, de iubire așa că, dacă nu ți se oferă toate acestea, ai tendința să te servești singur, fără să mai ai prejudecăți.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci, în prima parte a lunii în analiză aici, ai capacitatea de a atrage mult mai ușor atenția persoanelor de sex opus.
Ai șansa de a observa cu mai multă claritate aspectele care țin de o relație intimă, dai acum un nou sens unei relații de iubire din trecut. Totul va depinde de modul în care ești dispus să socializezi, să ieși mai mult alături de prieteni, să mergi la tot felul de întâlniri, petreceri.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Capricorn: CARIERĂ

Deși familia îți va reține atenția și timpul o mare parte din timp, luna aceasta vei avea succese și în carieră. Așa cum spune horoscopul pentru anul 2020, Capricornii vor avea foarte multe oportunități de a excela în domeniul profesional.
Cele două arii ale vieții tale nu vor intra în conflict. Familia te va susține în carieră și va profita la rândul său de succesele tale. Călătoriile în interes profesional vor fi foarte profitabile luna aceasta.

Sănătate

Este o lună în care ești, practic, copleșit de obligațiile care țin de carieră și/sau locul de muncă astfel că există riscul de a nu mai acorda atenția necesară la propria sănătate. Ești predispus la probleme renale, dureri de spate sau ale încheieturilor, în prima parte a lunii. Spre sfârșitul acestei perioade este posibil să te confrunți cu viroze respiratorii, insomnii, probleme de natură psiho-emoțională. Este recomandat să faci mai multă mișcare în natură, să mergi mai des la sala de sport, să urmezi o cură cu vitamine.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *