Capricorn februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Horoscopul îți sugerează să îți păstrezi calmul în orice situație în februarie. Problemele tale vor fi rezolvate doar cu un comportament calm. Dacă ești prea ofensiv, vei risca inutil. Atleții, fie profesionali sau cei care practică sportul în scopuri recreaționale, se vor descurca în această perioadă. Deci, Capricornii vor fi foarte sănătoși. Horoscop pentru februarie 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Capricorn: CARIERĂ

Luna va debuta cu o nevoie de schimbare sau chiar cu schimbarea în sine, dacă vor fi întrunite condițiile. Sub aspect profesional, dacă nu va fi vorba despre o schimbare de job, atunci va fi o nouă abordare. Fie din punct de vedere profesional, fie ca poziționare în ierarhie, fie ca nou proiect de lucru.
Schimbarea se va prezenta sub forma unui proces care se va concretiza pe 11-12 februarie, când creativitatea ta va impune noi metode și soluții. Începând de pe 16 februarie, munca nu va mai fi chiar atât de importantă pentru tine. Vei face ceea ce ai de făcut, corect și la timp, dar nu-ți vei mai consuma toată energia la muncă. Te vei dărui cel puțin în egală măsură relațiilor cu partenerul și prietenii. Iar către sfârșitul lunii, casa te va chema irezistibil.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună este posibil ca relația de cuplu să treacă pe planul doi sau te mobilizezi, alături de partenerul de viață, pentru a atrage mai mulți bani la bugetul familiei. Este vorba despre multă muncă și dedicare în această lună punând mai mult accent pe lucrurile concrete, practice din relația de mariaj. Este posibil ca, din data de 4, să fii mult mai dornic să iubești, să te îngrijești de propria persoană, să îți înnoiești garderoba, să atragi atenția sexului.
Din data de 14 ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală care să te trezească oarecum la viață, trăiești cu pasiune, romantism, te bucuri de viață. Spre sfârșitul lunii sunt favorizate întâlnirile, plimbările alături de persoana dragă. Este recomandat să păstrezi departe de ochii lumii adevăratele tale intenții, în ceea ce privește o relație de iubire. Te poți aștepta la tot felul de acuzații, bârfe ce-ar putea să destabilizeze o relație în care ești deja implicat.
Spre sfârșitul lunii va trebui să dai dovadă de prudență, discreție, îndeosebi dacă ești implicat într-o relație extraconjugală întrucât există riscul să ajungi la conflicte destul de dure în relația cu partenerul de viață. Evită să dai curs bârfelor venite din partea rudelor apropiate, îndeosebi în ultima decadă a acestei luni.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Creativitatea aceea care te lovește în cursul lunii februarie se referă inclusiv la relația ta romantică. Dacă este vorba despre o relație deja existentă, partenerul tău va fi încântat. Ceea ce-ți va trece prin minte, va fi complex și cuprinzător. Felul în care veți petrece timpul, felul în care îi vei face declarații și alte feluri care nu ne privesc îl vor da gata.
Dacă este vorba despre o relație nouă, îl vei ameți pe nbietul băiat! Numai că luna viitoare vei redeveni Capricornul rațional și rezonabil, iar el va trebui să salveze nivelul înalt la care i-ai ridicat ștacheta.
Cu destul entuziasm vei aborda și relațiile cu prietenii adevărați. În jurul datelor de 21 și 22 însă, vei simți nevoia să te cuibărești la tine acasă. Dacă prietenii tăi vor să te vadă sau să ți se confeseze cu ceva, va trebui să vină la tine. Vei fi o gazdă minunată și îi vei răsfăța cu ceea ce nici nu le trece prin minte.

Sănătate

La începutul lunii, cât timp îți dozezi forțele din punct de vedere fizic, ai ocazia să scapi de eventuale lovituri, căzături, răniri. În a doua parte a lunii ești predispus la depresie, migrene, insomnii, alternare a tensiunii arteriale, infecții, accidente. Mercur, stăpânul casei sănătății Capricornlui, se află într-o poziție nefavorabilă în preajma datei de 22 ceea ce te predispune la situații neplăcute care vizează propria sănătate fiind nevoie de o vizită la medic. Este recomandat să faci mai multă mișcare în natură petrecându-ți timpul alături de persoane dragi sufletului tău.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Perioada armonioasă care te așteaptă în noiembrie poate fi folosită în carieră. Să nu îți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *