Capricorn august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Capricornii vor dedica această perioadă carierei. Acum e o șansă nouă, deci trebuie să revii pe calea bună. Dacă dorești ceva, în August ai o șansă să obții acel ceva. Să nu îți fie teamă să ieși în evidență și să îți arăți talentele. Superiorii sigur îți vor aprecia creativitatea și ideile noi. Vei avea multe din fericire. Horoscop pentru august 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Va fi o perioadă darnică în romantism și senzualitate. Cu unele momente de încordare, ale căror cauze sunt în afara cuplului. Dacă simți că nu ai răbdare să-ți asculți partenerul, nu-l repezi, nu e vina lui. Nici a ta. Explică-i calm că nu ești în cea mai bună formă și alege odihna, un film, o plimbare în tăcere. Dacă ești singură, bucură-te de libertate și independență. Se vor învârti în jurul tău persoane dubioase. Nu accepta invitațiile lor doar din politețe. Și nici nu te lăsa fermecată de aspecte superficiale. Ia totul cu prudență și amână tot ce poți amâna. În final, va rămâne în preajma ta doar cine merită să rămână.

Dragoste – Relația de cuplu

În preajma datei de 2 august este posibil să apară tot felul de răsturnări de situație care vizează o relație de cuplu fiind pe punctul de a pune capăt definitiv relației. Mare atenție, se pare că nu deții suficiente informații și astfel poți fi orbit de gelozie datorită unor informații insuficiente menite să îți tulbure echilibrul psihic-emoțional.
Din data de 8 august relația de cuplu pare să se desfășoare destul de armonios reușind să mai lași de la tine, să treci cu vederea anumite aspecte ale trecutului comun. Te poți aștepta la unele răbufniri, nemulțumiri, reproșuri, excese în cadrul unei relații intime fiind o perioadă destul de bulversantă, la capitolul sentimente, împărtășire cu celălalt a ceea ce gândești și simți, în preajma datei de 15 august.
În a doua parte a lunii, o vacanță în doi sau măcar o plimbare în natură este binevenită pentru a reuși să mai „liniștiți apele” în relația de mariaj.
Dacă ești singur atunci putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru a te îndrăgosti pe neașteptate, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când reușești să îți exprimi mult mai clar propriile trăiri, dorințe, sentimente. Este momentul potrivit să îți exprimi așteptările pe care le ai de la celălalt dorindu-ți, de fapt, să clădești o relație de lungă durată, eventual să întemeiezi o familie.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Nu va fi o perioadă rea nci sub aspect profesional, nici în privința banilor. Dar va fi plină de ambiguități. Nu trebuie să ai încredere în toată lumea. Ai nevoie de aliați, dar nu orice fel de aliați. Mergi înainte cu alianțele verificate. Când cineva îți oferă mai mult decât simți că meriți, ceva nu este în regulă. Într-o zi, îți va cere la schimb mai mult decât poți da.
Nu face schimbări majore. Nu-ți lua un job nou dacă pare suspect de avantojos. Nu face o afacere cu perspectiva unui câștig facil. Concentrează-te pe îmbunătățirea tehnicii cu care lucrezi, inclusiv a competențelor tale tehnice.
Nu încerca să înoți împotriva curentului. Deocamdată, fă ce ți se cere, chiar dacă nu ești convinsă. O să-ți fie mai ușor să-ți tragi sufletul și să te pregătești pentru o perioadă mai favorabilă inițiativelor proprii. În felul acesta, nu vei fi afectată nici financiar. Veniturile tale vor merge înainte la nivelul actual, fără pierderi.

Sănătate

Este recomandat să acorzi o atenție specială la eventualele probleme de sănătate. Te poți aștepta la momente de depresie, tulburări care țin de zona digestivă, renală sau de coordonare psiho-motorie. Nu exagera cu consumul de medicamente. Este posibil să schimbi acum tratamentul sau chiar medicul în încercarea de a găsi un remediu mai eficient. Te poți aștepta la schimbări bruște de dispoziție, o senzație de disconfort emoțional, insomnii. Este nevoie de mai multă detașare de problemele cotidiene.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *