Capricorn aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Aprilie va aduce energie pozitivă nu doar Capricornilor singuri. Influența lui Venus te va atrage mereu de nou, te vei bucura să explorezi și vei avea parte de multe experiențe, cunoștințe și prieteni. În sfârșit, nu îți este teamă să ieși în oraș și să îți cunoști fericirea. În carieră, vei avea parte de o perioadă neutră. Nu te amenință nimic momentan. Horoscop pentru aprilie 2020 Capricorn a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În viața personală, influența negativă a lui Pluto va face să se adune toate sâcâielile posibile la un loc. Dar cum nimic nu durează veșnic, nici această situație nu va dura. Nu trebuie să intervii, nu e nevoie să faci nimic.
Pentru nativii din Zodia Capricornului care sunt singuri, nu sunt perspective clare de a lega o relație. Dar tot ce se va întâmpla luna aceasta va pregăti terenul. Vor fi împrejurări din care îți vei da seama de ceea ce-ți dorești și mai ales de ceea ce nu-ți dorești. Deci nu trebuie să simți dezamăgire dacă nu-ți iese o combinație. În scurt timp vei realiza că nici nu ți-o doreai cu adevărat. Pentru Capricornii familiști vor fi niște conflicte de rezolvat. După toate aparențele, greșești într-o privință și te încăpățânezi să nu recunoști, chiar după ce ți-ai dat seama. Relația ta se va bloca și așa va rămâne până când te vei hotărî să dai înapoi.

Dragoste – Relația de cuplu

Ești dornic să dăruiești dar și să primești iubire. Este posibil să te îndrăgostești cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu sau cu prilejul unor vizite făcute rudelor apropiate. Până în data de 20 aprilie te poți aștepta la tot felul de propuneri venite din partea sexului opus, fiind de-a dreptul dezorientat, neștiind prea clar dacă merită să dai curs avansurilor. Nu este exclus să te lași vrăjit de vorbe frumoase și astfel să cazi foarte ușor în capcana unei persoane lipsite de scrupule.
În această lună relația de cuplu se derulează în condiții bune având ocazia să participi, alături de partenerul de viață, la tot felul de întâlniri cu rudele sau cu prietenii. Va trebui să acorzi o atenție deosebită relației de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 19 aprilie, atunci când pot apărea probleme datorate, în primul rând, intervenției părinților sau incapacității de a găsi echilibrul între obligațiile care țin de carieră și cele din relația de mariaj.
Spre sfârșitul lunii există șanse bune de redresare a relației de dragoste, poți comunica mult mai sincer, deschis cu persoana iubită, vă faceți planuri de viitor, poate chiar vă gândiți la întemeierea unei familii. Sunt multe secrete care ți se vor dezvălui, pas cu pas, totul este să dai dovadă de răbdare. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci pot fi aduse acum la suprafață răni din trecut, dorința de a rediscuta anumite aspecte care țin de patrimoniu, bunuri în comun cu partenerul de viață.
Te opui schimbării deși, în sufletul tău, îți dai seama că nu poți continua în acest fel. Sufletul tău vrea cu totul altceva dar, în același timp, îți este foarte greu să iei decizii ferme. Cel mai indicat ar fi să lași ca lucrurile să curgă de la sine, o vreme, până accepți ideea că va trebui să te transformi și implicit să schimbi direcția în plan relațional.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Capricorn: CARIERĂ

Vei avea o doză de noroc dar nu trebuie să te bazezi orbește pe asta. Dacă ai propria afacere, va trebui să te concentrezi numai în una sau două direcții. Vor apărea multe tentații, multe oportunități atrăgătoare. Dar nu ai asemenea resurse și nici atâta timp la dispoziție să le dezvolți pe toate și să și iasă ceva. Și nu vei avea nici răgaz suficient să analizezi toate posibilitățile. Asigură-te că activitatea principală, cea care aduce bani, merge solid înainte. În plus, ochește oportunitatea care riscă să dispară cel mai repede și încearcă s-o valorifici.
Dacă ești angajată, ține-te bine de activitatea ta obișnuită. Pe lângă asta, vezi unde scârțâie ceva, unde se cere o idee bună și un om cu inițiativă. Ia startul repede, așa încât să se observe și să ți se recunoască meritul de a fi găsit soluția.

Sănătate

În această perioadă este bine să stai departe de oamenii negativiști, pesimiști și să abordezi viața cu mai multă încredere și optimism. Ești predispus la probleme de natură psihică și emoțională, insomnii, depresie, agitație mentală, memoria poate să-ți joace feste, îndeosebi în prima parte a lunii. Starea de îngrijorare, de frică chiar, îți poate provoca tot felul de probleme. Pot să apară probleme cu rinichii, ficatul sau stomacul în preajma datei de 27 aprilie. Evită viciile și încearcă să urmezi un regim de viață cât mai echilibrat. Este indicat să-ți refaci analizele acordând o atenție deosebită la orice problemă de sănătate anunțată de către medic.

Verificați De asemenea

Post Image

Capricorn mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Această lună va favoriza cariera. Chiar dacă mai nu va fi ușor pentru Capricorni, deoarece …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *