Berbec octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În octombrie, astrele vor avea mai ales un efect asupra intelectului tău. Prin urmare, Berbecul poate folosi această perioadă pentru educație sau pentru a absoarbe informații în general. Vei vedea că va fi util în viitor. Dacă ești stresat, cel mai bun mod de a te relaxa va fi petrecerea unei nopți romantice cu partenerul sau un pahar de vin cu prietenii. Horoscop pentru octombrie 2020 Berbec a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va trăi o lună de vis. Îl vei copleși cu atenții, vei face multe treburi în locul lui și îl vei aproba cu entuziasm, orice ar spune. Fă cumva să nu se învețe așa. Luna viitoare n-o să mai ai aceeași dispoziție și n-o să-ți mai convină. Același lucru și în cazul copiilor, dacă îi ai. Ba chiar avertismentul e și mai imperativ. Copiii se învață foarte repede cu răsfățul și greu îi mai dezveți.
Dacă nu ești într-o relație stabilă, ai grijă ce semnale transmiți. Verva ta și amabilitatea pot fi interpretate ca semne de interes direct. Astfel că, într-o bună zi, te-ai putea trezi cu trei telefoane de la trei indivizi, fiecare dintre ei fiind sigur că i-ai propus o relație.

Dragoste – Relația de cuplu

Urmează o perioadă destul de agitată în relația de cuplu încercând să rezolvi cât mai multe lucruri, într-un timp cât mai scurt. Încă de la începutul lunii este necesar să găsești noi modalități de a comunica propriile dorințe, așteptări pe care le ai de la partenerul de viață. Nu este exclus să pui pe primul plan cariera și astfel să neglijezi relația de cuplu.
Acordă atenție la eventualele probleme de comunicare, în preajma datei de 7 octombrie, atunci când ești predispus la o schimbare bruscă de atitudine, te răzgânești sau chiar partenerul poate să ia o decizie care te determină să renunți la un proiect important pentru tine. Orgoliul, ego-ul dus la extrem poate conduce la ruperea relației de cuplu, îndeosebi la mijlocul perioadei.
Încă din prima parte a acestei luni ești predispus la reluarea unei relații intime, reapariția unei iubiri din trecut poate să îți dea viața personală peste cap neștiind prea clar ce să faci, dacă merită să te întorci la o persoană care te-a dezamăgit în trecut. Ceea ce se reia acum îți tulbură, în mod profund, propria existență reușind cu greu să îți găsești echilibrul psihic-emoțional, îndeosebi în a doua parte a lunii.
Se anunță perioade tensionate în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei luni fiind nevoie de foarte mult calm, atenție, răbdare, diplomație și tact pentru a încerca să regăsești starea de echilibru sau măcar să reușești să te ții departe de orice tentații. Poate avea loc acum un proces de transformare profundă care va influența, mai mult sau mai puțin direct, relația de cuplu. Viața sexuală va cunoaște o perioadă de dinamism, îndeosebi din data de 23 octombrie, fie că vorbim despre partenerul actual, fie te vei implica într-o relație extraconjugală.
Dacă ești încă singur atunci, este vorba de o perioadă în care ai ocazia să trăiești cu pasiune, să faci noi cuceriri în plan amoros nefiind exclus să te implici într-o relație din care ai de câștigat și în plan material.
Nu se recomandă ca, spre sfârșitul lunii, să îți faci planuri de viitor, vis-a-vis de o relație intimă care riscă să îți creeze tot felul de probleme pe termen îndelungat.
În această lună nu vei duce lipsă de admirație venită din partea sexului opus, te poți implica în relații care te vor răscoli profund neștiind, practic, încotro să te îndrepți, ce anume să alegi, în plan sentimental, relațional.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

Nu uita niciun moment să-ți asiguri propriile beneficii din ajutarea celorlalți. Te vei trezi făcând treaba altora. Este adevărat că vei avea capacitatea s-o faci fără mare efort. Dar va fi din timpul tău și, pentru asta, trebuie să fii plătită într-un fel sau altul. Poți să capitalizezi toate aceste acțiuni și, la momentul potrivit, să le aduci în discuție când vei avea ceva de cerut conducerii.
Cum nici banii nu-ți vor lipsi, se vor găsi unii care să încerce să se bucure și ei de banii tăi. Vor încerca să-ți vândă lucruri sau să te pună să investești. Gândește-te bine și amână-i puțin. Acum ești în formă, în entuziasm și s-ar putea să cedezi ușor.

Sănătate

În această perioadă va trebui să acorzi o atenție specială la propriul organism, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești foarte solicitat la locul de muncă dar și în ceea ce privește rezolvarea unor probleme relaționale. Starea de stres este posibil să accentueze eventualele probleme care țin de sistemul digestiv și sistemul nervos. Ești predispus la agitație, insomnii, migrene, în preajma datei de 14 octombrie. În a doua parte a lunii ar trebui să fii mult mai atent întrucât ești predispus la accidente, fracturi, tot felul de răniri, fie că este vorba despre activitățile pe care le desfășori prin casă, gospodărie, fie că te afli la drum, în călătorie. Nu te grăbi!

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru octombrie 2020 Berbec

  • Cele mai bune Zile general: 4, 5, 12, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai multe Stresante Zile: 2, 3, 8, 9, 15, 16, 29, 30
  • Cele mai bune Zile pentru Dragoste: 2, 3, 8, 9, 10, 11, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 10, 11, 20, 21, 25, 26, 29, 30
  • Cele mai bune Zile pentru cariera: 6, 15, 16, 24, 25

Concluzii lunare ale horoscopului

Relaţiile sentimentale devin puţin mai complicate în această lună, situaţiile care apar fiind declanşate de mişcarea retrogradă a planetei Venus, care intră în retrogradare de la 5 octombrie şi îşi va păstra mişcarea inversă pâna la 16 noiembrie. Relaţiile sociale nu mai sunt atât de clare, şi chiar dacă veţi socializa la fel de mult precum în luna anterioară, nu mai sunteţi atât de siguri de ceea ce vă doriţi. Relațiile existente par să meargă înapoi în loc de înainte. Acum nu este un moment bun pentru a lua decizii sociale importante într-un fel sau altul. Acesta este mai degrabă, un timp pentru a vă revizui relaţii şi atitudini şi pentru a încerca să obțineţi claritate mentală și emoțională. Este indicat să evaluaţî maniera în care lucrurile pot fi îmbunătățite. Apoi, când Venus începe să se miște din nou înainte, de luna viitoare, vă puteți pune planurile în aplicare. Același lucru este valabil și în ceea ce priveşte finanțele. Evitați achizițiile majore sau investițiile începând cu data de 5 octombrie. Pentru mai multe detalii exacte legate de acest aspect, puteţi consulta gratuit, pe site, reportul Venus Retrogradă. Gândirea voastră financiară nu este realistă acum, dar acest lucru se va schimba de luna viitoare. Sănătatea și energia nu sunt la standardele obișnuite în această lună, astfel încât, cel mai important lucru este să încercaţi să vă odihniţi suficient. Consultaţi horoscopul anual pentru anul 2020 pentru a avea mai multe detalii legate de acest aspect. După data de 23 octombrie, starea de sănătate se va îmbunătăţi. În finanțe, la fel ca şi luna trecută, veţi avea tendinţa de a renunţa la acele lucruri care nu mai sunt folositoare, dar nu sunt indicate acţiunile noi pe perioada în care Venus este în mişcare retrogradă. Mercur va intra în casa a 8-a pentru cei marcaţi de zodia Berbecului în data de 10 octombrie, iar Soarele va urma la data de 23 octombrie. Venus si Jupiter sunt deja acolo. Aceasta devine o zonă extrem de activă în Horoscopul vostru începând cu data de 23. S-ar putea ca lucrurile care ţin de situaţia financiară să fie încetinite. Partenerii de afaceri sau de viaţă (în funcţie de situaţie) au o perioadă mai lentă. Nu luaţi decizii majore atâta timp cât Venus este retrogradă.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În a doua jumătate a anului, situația se va transforma în sfârșit în bine. Problemele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *