Berbec noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Noiembrie promite din nou o creștere sporită a activității la locul de muncă pentru Berbeci. Dar acum, ai un simț de perspectivă și ești stăpân pe timpul tău. De aceea vei trece peste aceste zile fără nicio problemă. Dexteritatea ta poate atrage chiar și atenția superiorilor. Ar putea exista unele dispute minore în relații. Dar cu siguranță nu este nimic fatal. Horoscop pentru noiembrie 2020 Berbec a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nu descărca toate frustrările și tot stresul pe cei de acasă, în special, pe partenerul tău. În primul rând, ei n-au nicio vină pentru ceea ce nu-ți iese ție. În al doilea rând, lucrurile nici nu stau atât de rău. Luna aceasta, nu ai nicio pierdere, niciun incident neplăcut.
Nu-ți mai stresa prietenii și cunoștințele cu solicitări utile și inutile. Înainte de a pune mâna pe telefon să suni pe cineva, gândește-te bine dacă chiar e nevoie s-o faci. Dacă îți extinzi stresul și frustrările asupra celorlalți, aceștia vor începe să se dea răniți. Poate de aceea nu-ți răspund la telefon sau la e-mail.

Dragoste – Relația de cuplu

La începutul lunii ești derutat, mai ales dacă ești nevoit să reiei anumite discuții pe tema unei colaborări sau a unui proiect profesional care ți-a afectat oarecum relația de cuplu. Tot ce ai de făcut este să fii mult mai atent la ce spui, la ideile pe care le lansezi acum și să ții cont de sfaturile și îndrumările partenerului de viață.
După data de 7 noiembrie lucrurile stau mai bine în relația de cuplu așa că nu este cazul să intri în panică și să iei decizii pripite, la nervi.
Încă de la începutul lunii ai ocazia să legi noi relații de prietenie cu persoane de sex opus având ocazia să dai curs unei relații de amor menite să te ia oarecum prin surprindere. Trecerea de la un simplu flirt la o pasiune serioasă se poate produce cât se poate de firesc, îndeosebi pe la jumătatea lunii. Este un moment important, în care ai ocazia să te debarasezi de o relație din trecut care ți-a creat tot felul de probleme. Lasă-te purtat de sentimente frumoase, de emoții care te ajută să renaști, să te bucuri cu adevărat de viață. Reușești să atragi atenția sexului opus prin amabilitate, bună dispoziție, umor. Este bine să folosești toate aceste atuuri pentru a câștiga noi prieteni sau poate chiar inima celui pe care îl iubești.
Până la sfârșitul lunii noiembrie ai ocazia să te bucuri de pasiune, romantism, alături de cineva despre care simți că ai afinități la nivel sufletesc, fizic și intelectual. Așteaptă-te însă și la bârfe, discuții neplăcute pe tema relației tale de dragoste, îndeosebi în intervalul 5 – 28 noiembrie. În intervalul 14 – 18 noiembrie te gândești foarte serios la o reevaluare a relației cu o persoană aflată la distanță sau de altă naționalitate. Poate fi o eliberare, finalizarea unei relații sentimentale care nu ți-a fost tocmai favorabilă.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

Dacă lucrurile nu au dinamica pe care ți-o dorești, sigur nu e vina ta. Și nu e vina nimănui. Nu-ți face în minte scenarii de trădare și complot. N-are nimeni nimic împăotriva ta dar, pur și simplu, unele lucruri se amână. Slăbește puțin ritmul și încearcă să nu muncești haotic. Gândește bine, pune pe hârtie, apoi respectă planul făcut. Mai ales dacă l-ai comunicat și altora.
Nu te agita prea tare nici în privința banilor. Stai bine la capitolul financiar. Atât de bine încât îți poți permite o scurtă vacanță cât mai departe de muncă și de casă.

Sănătate

În această lună te simți bine, cât timp ești mulțumit de relația cu colegii sau în relația de mariaj. Cu cât vei fii mai agitat, nemulțumit de ceilalți, cu atât vei ajunge la tot felul de probleme de sănătate pentru care, în aparență, este destul de greu de aflat diagnosticul sau un remediu. Ești predispus la insomnii, depresie, accidente, îndeosebi în prima parte a lunii. La sfârșitul lunii, încet dar sigur, reușești să te revigorezi, să privești viața cu mai multă încredere și optimism și astfel să găsești noi remedii pentru rezolvarea unor eventuale probleme de sănătate.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru noiembrie 2020 Berbec

  • Cele mai bune Zile general: 1, 9, 10, 19, 20, 27, 28
  • Cele mai multe Stresante Zilele: 4, 5, 11, 12, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru Dragoste: 4, 5, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 4, 5, 8, 14, 15, 19, 21, 23, 24, 22, 27
  • Cele mai bune zile pentru cariera: 2, 10, 11, 12, 21

Concluzii lunare ale horoscopului

În această perioadă majroritatea planetelor se află în partea superioară a Horoscopului, indicând o preocupare mai mare spre obiectivele voastre sociale şi carieră. Ieşiţi mai uşor în evidenţă, interacţiunile cu ceilalţi sunt numeroase şî s-ar putea să aveţi parte de o serie de propuneri venind dinspre alţii. Este important să acţionaţi corect şi acum vă preocupă acest lucru. Vă simţiţi în armonie cu voi înşivă atunci când vă atingeţi scopurile. Vă simţiţi mobilizaţi de ambiţiile voastre legate de carieră, de scopurile voastre sociale, de dorinţa de a avansa. Sunteţi chiar dispuşi să plătiţi şi un preţ pentru cele menţionate anterior, şi adesea este vorba de viaţa de familie, însă acum, nu pare să vă deranjeze acest lucru. Din puct de vedere al stării de sănătate, vă simţiţi mult mai bine faţă de luna anterioară. Se poate şi mai bine de atât, dar din păcate, Saturn nu va părăsi zodia Capricornului pentru încă un an. Jupiter s-a aflat în casa a 8-a a voastră pentru tot anul. În data de 8 noiembrie, el se va muta în Săgetător, acesta fiind un aspect major care vă va influenţa pentru un an de zile. Acesta este unul dintre cele mai favorabile aspecte pentru cei marcaţi de zodia Berbecului. În primul rând, va aduce prosperitate pentru anul următor. Beneficiaţi de oportunităţi atât pe plan personal, cât şi social. Aspectele legate de copii sunt extrem de favorabile. Pot apărea şanse de a călători în străinătate. Aceia dintre voi care urmează studiile unei universităţi vor avea succes şi vor fi favorizaţi de persoane mai în vârstă. Dacă sunteţi implicaţi în probleme juridice, acestea se vor rezolva mult mai uşor. Venus va intra din nou în mişcare directă în data de 16 noiembrie, astfel încât relaţiile de parteneriat şi situaţia financiară încep să se clarifice. Venus se va afla în continuare în casa a 7-a, indicând o mai buna colaborare cu ceilalţi.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În a doua jumătate a anului, situația se va transforma în sfârșit în bine. Problemele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *