Berbec mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Mai va fi o lună benefică pentru carieră. Berbecul este foarte conștient de faptul că relațiile vor trebui lăsate deoparte puțin. Când vine vorba de relațiile pe termen lung, nu ai de ce să-ți faci griji. Partenerul tău va fi înțelegător, și te va sprijini în tot ce faci. Cu toate acestea, în relațiile noi, această lipsă de atenție ar putea cauza probleme. Horoscop pentru mai 2020 Berbec a citit mai departe.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nativii din prima jumătate a zodiei vor rezolva cu mai multă ușurință problemele apărute în cuplu. Ceilalți tind să se complice și să aleagă căi ocolite de negociere în relații. Berbecii singuri vor avea o perioadă de răgaz și de autoanaliză care îi va duce la niște concluzii utile. Contemplând relațiile altora își vor da seama ce-și doresc și ce nu-și doresc de la o relație proprie.
Pe analiză și contemplare se bazează și viața de familie a Berbecului luna aceasta. Temperamentul obișnuit al acestei zodii trebuie ținut puțin în frâu. Toate conflictele care apar au câte un motiv care nu este greu de identificat. Și, bineînțeles, de rezolvat. Întreabă, ascultă, mediază, negociază.

Dragoste – Relația de cuplu

Viața relațională este dinamică, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când acorzi mai multă atenție relației de mariaj. Ești orgolios iar ambițiile tale nu fac decât să amplifice și mai mult starea de tensiune din relația de mariaj. Fii prudent la ce spui și cum îți exprimi gândurile, dorințele, așteptările și nu te lăsa angrenat în discuții lipsite de sens altfel riști să pierzi din vedere esențialul. Ai tendința să exagerezi, atunci când vine vorba despre banii cheltuiți de partenerul de viață, uitând că în relație sunteți doi, deosebit de important este să fii mult mai deschis către celălalt, înțelegător, răbdător. Acordă atenție în preajma datei de 2 mai, atunci când ești predispus la ruperea relației sub impulsul de moment considerând că așa rezolvi problemele din relație.
În a doua parte a lunii se îmbunătățește comunicarea în relația de cuplu reușind să lucrezi la un proiect comun cu partenerul de viață. Pui la cale tot felul de planuri încercând să concretizezi idei menite să îmbunătățească condiția materială din familie.
În preajma datei de 18 mai ar putea să-ți cadă cu tronc o persoană de sex opus și astfel să te debarasezi mult mai ușor de o relație deja existentă sau de o dezamăgire suferită în trecut. Poate apărea dorința bruscă de a da startul unei relații de cursă lungă. Nu este exclus ca părinții să îți facă cunoștință cu viitorul partener de viață. Este o lună trăită cu intensitate în plan relațional care te poate aduce pe culmile disperării, îndeosebi în primul decan al acestei perioade.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj ai ocazia să petreci momente pline de încântare și pasiune alături de persoana iubită, îndeosebi la mijlocul acestei luni. Depinde doar de tine, de modul tău de a fi, de atitudinea ta dacă reușești să păstrezi această stare de armonie și de pasiune din relația de amor.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Berbec: CARIERĂ

Dacă ai oameni în subordine, este timpul să-ți arăți… coarnele față de ei. Ai avut multe cap, le-ai acordat încredere și ei au început să-și ia nasul la purtare. Este posibil ca unii să te și sape, abuzând de buna ta credință.
Cu banii vei sta bine luna aceasta. Trebuie, doar, să fii pe fază la niște oportunități de a economisi, de a scăpa de niște cheltuieli neproductive.
În jurul tău apele sunt tulburi și agitate. Ca să-ți fie bine și să treci nevătămat prin furtună, trebuie să faci apel din plin la abilitățile tale sociale. Toți trebuie să aibă impresia că le ești prieten devotat. Păstrează pentru tine ceea ce gândești cu adevărat. Nu te confesa nimănui la muncă pentru că fiecare face tot ce poate ca să-și salveze pielea. Vor recurge inclusiv la trădare.

Sănătate

Te confrunți cu o stare de agitație, stres, oboseală fiind predispus la accidente, îndeosebi în primele 6 zile ale acestei luni. Este recomandat să îți dirijezi energia către activități menite să te ajute, încearcă să lași deoparte grijile cotidiene. La începutul lunii ești predispus la insomnii, migrene, probleme care vizează zona capului. Este indicat să faci mai multă mișcare în natură, la sala de sport, să urmezi un regim de viață și alimentar adecvat. Din data de 16 mai ești solicitat de treburile gospodărești, de renovare, reparații prin casă astfel că este recomandat să acorzi atenție la modul în care faci treburile casei pentru că ești predispus la accidentări prin gospodărie. Fii calm și nu te grăbi! În a doua parte a lunii ești plin de energie, dornic să călătorești, să socializezi, să vizitezi locurile natale. Este important să te relaxezi mai mult, să te detașezi de problemele cotidiene.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru mai 2020 Berbec

  • Cele mai bune zile: 2, 3, 11, 12, 13, 20, 21, 29, 30
  • Cele mai stresante zile: 4, 5, 18, 19, 24, 25, 31
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 7, 8, 17, 24, 25, 26
  • Cele mai bune zile pentru bani: 7, 8, 9, 10, 14, 15, 17, 18, 19, 26, 27
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 5, 14, 22, 31

Concluzii lunare ale horoscopului

Între 6 mai şi 31 mai, poziţia venusiană indică faptul că în ceea ce priveşte finanțele și viaţa sentimentală veţi depăși sfera obișnuită. Veţi gândi “outside the box”, ceea ce adesea va aduce soluția potrivită. “Cutia” în sine a fost cea care a provocat problemele în primul rând. Încă sunteţi sub influenţa aspectelor financiare pozitive pâna pe data de 21 mai. Deci, dacă deciziile voastre sunt cele adecvate, sunteți într-o perioadă de câștiguri. Luna Nouă din 15 mai va influenţa zona veniturilor, generând o excelentă zi în ceea ce priveşte câştigurile. Însă şi mai important, va produce o creştere a clarităţii în ceea ce priveşte situaţia financiară pe tot parcursul lunii. Obţii informaţiile de care ai nevoie pentru a lua deciziile corecte. După cum am menţionat în Horoscopul pentru anul 2020, Uranus va face o mişcare majoră intrând în casa finanţelor, în data de 16 mai, generând schimbări şi diverse evenimente. Acest aspect favorizează activităţile online. Guvernatorul banilor voştri, Venus, se va afla în casa a 3-a, a comunicării, până în 19 mai. Acest aspect favorizează activitățile de vânzări, marketing, publicitate și PR. Este momentul să vă faceţi produsele cunoscute dacă lucraţi în aceste domenii. Informaţiile pe care le obţineţi pot genera profit. În data de 19 mai, Venus se va muta în casa a 4-a, indicând câştiguri sau cheltuieli legate de familie, proprietăţi, casă. Intuiția financiară este puternică. Între 25 şi 27 mai s-ar putea să întâmpinaţi unele blocaje financiare. Marte, guvernatorul Horoscopului vostru, s-a aflat în ultimele două luni în casa a 10-a, a carierei. Ați avut o serie de evenimente legate de scopurile majore din viaţă în această perioadă, iar acum sunteți pregătiţi pentru a vă orienta spre socializare. Încă vă mai concentraţi asupra carierei, dar sunteţi mai sociabili. Relaţiile de prietenie devin mai dinamice și probabil vă bucuraţi de mai multă popularitate. Pentru cei singuri, care îşi doresc să înceapă o relaţie, poate apărea oportunitatea de a întâlni pe cineva în timpul călatoriilor prin oraş, în vecinătate, în mediul educațional, la biblioteca sau într-o librărie. Comunicarea devine mai importantă în relaţii şi vă doriţi să socializaţi mai mult. Vă atrag persoanele inteligente. După data de 19 mai, veți dori mai multă intimitate, apropiere de persoana iubită şi veţi căuta să obţineţi un sentiment de siguranţă. De asemenea, s-ar putea să deveniţi mai schimbători. Provocarea va fi aceea de a intra în starea de spirit potrivită – și de a transmite această stare persoanei iubite.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În special Berbecii care nu au fost atât de norocoși în dragoste ar putea aștepta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *