Berbec iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna iunie, pot apărea probleme la locul de muncă, potrivit horoscopului. Așa că, în acest moment vei putea doar să visezi la vacanță. În această lună, în timp ce ești prins cu munca, Berbecul putea întâlni o persoană nouă, poate chiar un potențial partener. Atenția este foarte plăcută pentru ego-ul tău. Totuși, ia în considerare foarte bine dacă această persoană merită să o accepți cu toate problemele cu care vine. Horoscop pentru iunie 2020 Berbec a citit mai departe.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Berbec indică un grad ridicat de subiectivism. Nu lua decizii impulsive, fără puțină analiză. Ascultă-i pe cei din jur, pune cap la cap ce spun și trage o concluzie rațională. În familie, nu vor fi situații dramatice, doar puțină confuzie. Cineva cu mult spirit independent este gata să facă o boacănă. Din fericire, cuvântul tău contează. Important este să fii atent la ceea ce se întâmplă cu acea persoană și să intervii. Este vorba despre cineva mai tânăr: un frate mai mic, un nepot sau chiar unul dintre copiii tăi.
Luna se află într-o poziție nefavorabilă zodiei tale. Acest lucru, ca și surplusul de energie dat de Marte te pot face impulsiv. Asta poate dăuna relației de cuplu, celor din familie, dar și prieteniilor tale. Nu vorbi și nu acționa sub impulsul de moment. Calmează-te, analizează și vei vedea lucrurile diferit.

Dragoste – Relația de cuplu

La începutul lunii este pusă în valoare latura ta afectivă dând dovadă de simpatie, apreciere și dragoste în relația cu sexul opus. Te remarci prin bună dispoziție, umor nelipsind flirtul, dorința de a cunoaște persoane noi, ești dornic să experimentezi în plan intim, sexual.
În prima parte a lunii iunie vei pune mai mult accent pe colaborare, nevoia de a comunica cu partenerul de viață pe tema renovării, a schimbărilor pe care vrei să le faci prin gospodărie lăsând oarecum pe planul doi romantismul, pasiunea, răbdarea în relația cu perechea ta. Investești timp și energie în sensul acumulării de capital ceea ce ar putea să deranjeze persoana iubită.
La jumătatea lunii iunie ești predispus la tot felul de cheltuieli riscând să declanșezi dispute serioase în relația de cuplu. Nu este cazul să te ambiționezi și să cauți permanent competiția cu cel de lângă tine astfel că este bine să dai dovadă de prudență în relația de mariaj, îndeosebi în a doua parte a lunii.
Este o lună oarecum agitată, la capitolul relații de amor sau chiar în cadrul relației de mariaj familia cerând atenție sporită din partea ta, ba chiar există riscul ca, în preajma datei de 20 iunie, să apară certuri în relația de cuplu datorită problemelor care țin de casă, un bun imobiliar, cheltuieli pe care vrei să le faci. Nu este exclus să intervină părinții în problemele tale de cuplu și să pună și mai mult „gaz pe foc”.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, prima parte a lunii se poate dovedi destul de confuză, menită să te dezorienteze neștiind prea clar ce să alegi și dacă merită să te implici serios într-o nouă relație. Pe la jumătatea lunii există riscul să intri într-o relație de iubire ce se poate dovedi a fi „dragoste cu năbădăi” fiecare încercând să dețină supremația asupra celuilalt. Ai tendința să fii posesiv, gelos, pasional încercând să profiți la maxim de aventură.
Dacă ești în căutarea iubirii, în această lună ai ocazia să te bucuri de o nouă cucerire, poți să dai startul unei noi relații de iubire cu o persoană cunoscută, fie prin intermediul unor rude apropiate, fie cu ocazia unor scurte călătorii (pe navetă), la un curs de calificare. Nu este însă o perioadă favorabilă pentru a-ți face speranțe, vis-a-vis de noua relație de dragoste.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Berbec: CARIERĂ

Luna aceasta, succesul depinde de gradul în care te-ai pregătit în lunile anterioare. Dacă ai folosit acele perioade de stagnare în pregătirea unei perioade productive, atunci vei avea de câștigat. În acest caz, poți, deja să-ți planifici apropiata vacanță. În orice caz, poți petrece mai puțin timp muncind. În restul timpului, poți să explorezi domenii noi. Fie îți vei lărgi competențele profesionale, fie vei descoperi un domeniu nou de studiu.
Dacă te gândești la un job nou, este o perioadă favorabilă pentru asta. Dacă ai de ales între a munci suplimentar la vechiul job și a începe, în paralel, o colaborare nouă, alege-o pe cea de adoua. Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Berbec indică posibilități noi și multă mobilitate.

Sănătate

Starea de agitație, de neliniște te predispune la accidente casnice dar și în timpul călătoriilor, pe tot parcursul acestei luni. Starea de neliniște mentală se poate accentua pe la jumătatea perioadei analizate, de asemena pot să apară unele probleme care țin de tensiunea arterială, ficat, insomnii și chiar o stare de nervozitate accentuată, în preajma datei de 16 și 19 iunie. Evită să faci exces de zel, mai ales atunci când vine vorba despre efort fizic, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru iunie 2020 Berbec

  • Cele mai bune zile: 8, 9, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 1, 2, 14, 15, 20, 21, 22, 28, 29
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 6, 7, 16, 20, 21, 22, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru bani: 5, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 16, 23, 24
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 1, 2, 10, 18, 28, 29

Concluzii lunare ale horoscopului

În aceaată lună este indicat să vă odihniţi cât mai mult şi să vă refaceţi atât din punct de vedere fizic cât şi psihic. Activitatea voastră mundană este însă în continuare importantă, şi cel mai probabil, nu veţi avea ocazia să faceţi acest lucru pentru că vă doriţi să avansaţi. În această lună vă veţi confrunta cu una din provocările clasice: nevoia de avă ocupa de casă şi familie versus obligaţiile legate de carieră şi responsabilităţile pe care vi le-aţi asumat anterior. Nu veţi putea ignora niciunul din aceste aspecte şi va trebui să găsiţi o modalitate de a vă ocupa de ambele situaţii. Veţi oscila între cele două cu un consum destul de mare de energie. Activitatea retrograda a planetelor va crește în această lună, și din data de 26 iunie, jumătate dintre planete vor fi retrograde. Între 07 şi 19 august numărul lor va fi si mai mare. În aceste perioade este indicat să citiţi rapoartele planetelor retrograde, disponibile gratuit, pe site. Ritmul vieții încetinește. Pentru Berbeci, o zodie orientată spre acțiune, frustrarea este principala provocare în acest moment. Nevoia voastră de acţiune directă este extrem de mare iar acum sunteţi forțaţi să stagnaţi, iar uneori să mergeţi înapoi. Totul pare atât de lent, lent, lent! Partea buna a acestui fapt este că veţi învăţa să aveţi răbdare. Faceţi ceea ce este posibil în fiecare zi și nu vă impacientaţi pentru restul lucrurilor. Sănătatea și nivelul de energie pot deveni problematice începând din 21 iunie. Asigurați-vă că vă odihniţi suficient. Între 12 şi 29 iunie asigurați-vă că vă hrăniţi adecvat şi că vă menţineţi echilibrul emoţional. După data de 29 iunie, este necesar să acordaţi o atenţie sporita problemelor de circulaţie şi inimii. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, se menţin aspectele din luna precedentă pâna pe data de 14 iunie. Încercaţi să nu fiţi impulsivi, deoarece indispoziţiile pot distruge momentele romantice și pot duce la complicaţii în viața amoroasă. Până pe data de 14 iunie nivelul de socializare este mai crescut în familie. S-ar putea să vă doriţi să aduceţi modificări minore în ceea ce priveşte locuinţa şi care ţin mai mult de design, de estetică. Pe plan sentimental există posibilitatea ca cineva din trecut faţă dde care aţi avut anumite sentimente, să se întoarcă în viaţa voastră. Există şansa unei oportunităţi romantice la începutul lunii. Nevoia de a călători este foarte puternică în aceste zile, dar în cazul în care nu este absolut necesar, încercaţi să evitaţi deplasările. Jupiter, planeta care guvernează călătoriile, este bine aspectat, dar se află în mişcare retrogradă. Este indicat să citiţi raportul Jupiter Retrograd, disponibil gratuit, pe site. Puteţi avea parte de întârzieri, erori şi confuzie. De asemenea, relaţiile cu persoanele care aparţin unei culturi străine, nu evoluează aşa cum trebuie. Aspectele legale sau cele care ţin de învăţământ superior sunt şi ele afectate.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Septembrie aduce o energie pozitivă pentru Berbec. Chiar dacă această lună este foarte bună pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *