Berbec ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Ianuarie va fi o lună fructuoasă pentru Berbec. Trebuie doar să îți împărți energia corect. Aspectele tale morale vor fi foarte puternice, ceea ce garantează un comportament cinstit în orice situație. Oamenii vor veni la tine pentru sfaturi. Nu îi respinge chiar și atunci când ești ocupat. Bunătatea îți va fi răsplătită înzecit.Horoscop pentru ianuarie 2020 Berbec a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Berbec: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Berbec indică o lună în care vei profita material mai mult decât te aștepți. Prin intermedierea unor prieteni, vei participa la proiecte care nu țin direct de ocupația ta curentă.
Nu este, însă, o perioadă favorabilă speculațiilor financiare. Plătindu-ți facturile în avans sau lichidând o datorie purtătoare de dobândă vei fi mai câștigată.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună interesantă la capitolul relație de mariaj încercând să găsești noi modalități de a relaționa mult mai eficient cu partenerul de viață. Este posibil să te bucuri de susținere financiară venită din partea partenerului de viață, îndeosebi până în data de 7. Ai sentimentul că ai ajuns la punctul în care nu te poți decide ce schimbări vrei să faci, la ce anume ar trebui să renunți pentru a merge mai departe, alături de actualul partener. Ai ocazia să te bucuri de susținere financiară venită din partea partenerului de viață, mai ales dacă ai în plan o investiție importantă.
După data de 7 ai ocazia să călătorești pe alte meleaguri alături de partenerul de viață sau chiar poți să dezvolți o relație de cursă lungă cu o persoană de sex opus aflată în străinătate sau de altă naționalitate.
În a doua parte a lunii încerci să găsești un echilibru între viața de familie și carieră. Ești presat de timp și se pare că timpul este deosebit de prețios pentru tine, mai ales că debordezi de energie, dorința de a cuceri, de a iubi și de a fi iubit astfel că, în preajma eclipsei de lună din data de 21, te poți aștepta la surprize neplăcute în plan sentimental. Pe de o parte există posibilitatea de a finaliza o relație de dragoste iar pe de altă parte se ești luat prin surprindere de o nouă relație care îți pune sufletul „pe jar”. Este acel sentiment de deja vu, de regăsire sau retrăire a unor evenimente greu de gestionat. Poți spune că este vorba despre o întâlnire de destin dar și de conștientizare că afaptului că iubirea o atragi în viața ta, cât timp înveți să dăruiești, să fii mai bun și mai înțelegător cu celălalt.
Călătoriile în doi, o comunicare mult mai sinceră, față în față, te pot ajuta să vezi care este, de fapt, calea pe care trebuie să o urmezi, în plan sentimental.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Berbec: CARIERĂ

Luna aceasta te vei concentra asupra obiectivelor profesionale. Foarte probabil vei fi oarecum încurcată de mișcarea nefavorabilă a lui Saturn. Aceasta va solicita din partea ta mai mult efort pentru a-ți menține mersul ascendent în carieră și finanțe. Vei beneficia de susținerea familiei, conștientă de faptul că va avea de câștigat în urma realizărilor tale.
Nativii în Zodia Berbecului care studiază sau activează în învățământ se vor confrunta cu schimbări majore. Vor fi schimbări fie în specializare, fie chiar în privința instituției. Depinde de ei ca aceste schimbări să le fie favorabile.

Sănătate

Se poate vorbi despre o lună în care se cere prudență, în ceea ce privește eventualele probleme de sănătate îndeosebi în preajma datei de 9. Ești predispus la răceli, fracturi, luxații, accidente la locul de muncă sau în cadrul deplasărilor în interes de serviciu. În preajma datei de 21 este recomandat să eviți excesele, de orice fel. Ești predispus și la insomnii, stres, depresie, trecerea de la o extremă la alta, din punct de vedere psihic-emoțional.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru ianuarie 2020 Berbec

  • Cele mai bune zile: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23, 31
  • Cele mai stresante zile: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 5, 6, 8, 9, 15, 16, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 5, 6, 15, 16, 25, 26, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 5, 15, 16, 25

Concluzii lunare ale horoscopului

Începeți anul cu 90% din planete deasupra orizontului și casa carierei extrem de încărcată. Întregul an care urmează este un an puternic în ceea ce priveşte zona de carieră, dar acum vă aflați în cea mai puternică lună din acest an. Aproape toată acțiunea din această lună se află încasa a 10-a a carierei. Mesajul? Concentrați-vă pe cariera voastră. – gestionați-o în mod corespunzător și totul se va rezolva de la sine. (Partea inferioară a astrogramei voastre va deveni mai puternică în patru sau cinci luni, dar niciodată nu va domina complet astrograma. Acesta este un an pentru a vă concentra pe obiectivele voastre externe.) Pentru unii dintre voi este o perioada de munca intensă, pentru alţii o perioadă de revaluare a statului vostru social şi a direcţiei în care vă îndreptaţi. În primul caz puteţi avea succes, dar câștigurile vin greu – prin muncă și merit real. Da, conexiunile sociale sunt de ajutor în această lună – mai ales până în data de 18 – dar pot deschide doar ușile. În cele din urmă trebuie să produceţi, să vă bazaţi pe ceea ce meritaţi şi aţi construit înainte. În consecinţă s-ar putea să vă neglijaţi sănătatea în această lună, însă ţineţi cont că aceasta nu este cea mai bună perioadă în ceea ce priveşte sănătatea. Până în data de 11 este indicat să acordaţi atenţie ficatului și coapselor. După data de 11daţi mai multă atenție la spatelui, genunchilor, dinților și oaselor. (Masajul obișnuit al coapsei va întări spatele inferior.) Cel mai important lucru, ca întotdeauna, este să vă asigurați că vă veți odihni suficient. Sănătatea se va îmbunătăți după data de 20, dar va trebui totuși să nu faceţi excese. Marte, guvernatorul vostru, își petrece cea mai mare parte a lunii în casa a 8-a. Acesta este un aspect deosebit pentru pierderea în greutate și detoxifiere. Marte va fi conjunct cu Jupiter între 4 și 9 ianuarie. Acesta este un tranzit foarte fericit și aduce expansiune financiară și poate o călătorie în străinătate. Femeile care îşi doresc un copil trebuie să ia în considerare că sunt mult mai fertile atunci. La sfârşitul lunii, în data de 31, există o eclipsă de lună. Aceasta are loc în casa a cincea și afectează relaţiile sentimentale și copiii. S-ar putea ca unele situaţii care vă deranjau sa devină mai evidente, să priviţi totul dintr-o perspectivă nouă, să vă simţiţi nemulţumiţi şi să doriţi sa faceţi unele schimbări. Adesea aspectul indică schimbări, corecturi sau stări de nelinişte şi tensiune.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În special Berbecii care nu au fost atât de norocoși în dragoste ar putea aștepta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *