Berbec decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Astrele dovedesc că Berbecul va avea un sfârșit de an pașnic. Cel mai bine te vei simți într-un mediu care-ți oferă siguranță. Decembrie va fi o lună prielnică pentru dragoste, astfel încât persoanele singure se pot aștepta la o nouă șansă de a-și întâlni sufletul. Vei fi optimist și pozitiv. Un alt lucru care va atrage atenția persoanelor din mediul înconjurător. Horoscop pentru decembrie 2020 Berbec a citit mai departe.

Horoscopul lunar decembrie 2020 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Decât atâtea discuții fără rost, mai bine câteva decizii clare. Dacă ești între două relații, alege și hotărăște-te. Nu mai încerca să le duci înainte pe amândouă, pentru că asta te extenuează.Dacă relația ta e una stabilă, vei găsi la partenerul tău și în familie limanul de liniște de care ai nevoie. Ascultă sfaturile și acceptă ajutorul celor mai în vârsta.

Dragoste – Relația de cuplu

În prima parte a lunii îți unești forțele cu partenerul de viață pentru a reuși în plan financiar, accentul este pus pe comunicare și planuri de viitor. Nu este exclus ca problemele din carieră să se răsfrângă și în relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea lunii. Nu ai decât să ții cont și de sfaturile celuilalt și să nu te încăpățânezi, doar pentru a demonstra că poți să te descurci și singur în situații limită.
Se cere mai multă atenție, îndeosebi dacă traversezi o perioadă tensionată în relația de mariaj. Este posibil să afli anumite secrete, să fii dezamăgit de către partenerul de viață ceea ce te va forța să iei o decizie fermă în această direcție. În preajma datei de 16 decembrie se poate accentua starea de nervozitate din cadrul relației așa că acordă o mai mare atenție la modul în care îți gestionezi starea emoțională și psihică.
Spre sfârșitul lunii va trebui să fii mult mai atent la discuțiile legate de acte, relația cu rudele apropiate care riscă să readucă starea de tensiune în relația de cuplu. Nu este exclus să revii asupra unei relații din trecut sau încerci să ajungi la sentimente mai bune în relația de cuplu actuală.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj te poți aștepta la tot felul de surprize venite din partea persoanei iubite, îndeosebi în preajma datei de 10 decembrie, atunci când ești mult mai predispus către romantism, visare sau chiar dezamăgire. Ai tendința să confunzi o relație de prietenie cu dragostea iar aceasta poate conduce la tot felul de probleme de natură sentimentală. Nu este exclus să dai startul unei iubiri secrete care să îți creeze probleme în plan social și/sau profesional, îndeosebi în prima jumătate a acestei perioade.
În a doua parte a lunii ești mult mai dornic să relaționezi cu sexul opus, să te pui în valoare apelând la tot felul de tertipuri verbale, la salonul de cosmetică, la schimbarea regimului alimentar și de viață considerând că așa reușești să atragi mult mai ușor interesul sexului opus pentru tine. Nu este exclus să ajungi să cucerești inima unei persoane de altă naționalitate sau cunoscută prin intermediul unei călătorii departe de casă, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar decembrie 2020 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

Nu încerca să obții acum mai mult decât ai obținut deja. Este agitație în jurul tău și e pericol ca vârtejul să te prindă și pe tine. Mai bine îți ușurezi puțin situația. Renunță la ceva care nu-ți iese. Acceptă ceva care ți se impune sistematic. Caută să-ți stabilizezi jobul până la sfârșitul anului. Sau, ia măsura radicală de a-ți schimba jobul, dar numai dacă ai apucat să analizezi bine noua ofertă și ești absolut convinsă că faci bine.
Nu te angaja la plăți în rate. Nu contracta lucrări sau servicii costisitoare. Nu știi încă dacă vei putea susține aceste cheltuieli. Și nici dacă ai nevoie de ele.

Sănătate

Urmează o perioadă în care te vei simți plin de energie ceea ce te va predispune și la acțiuni nechibzuite care te predispun la accidente, îndeosebi în preajma datei de 12 decembrie. Nu este exclus să te confrunți cu probleme care țin de căile respiratorii, zona capului, dantură, migrene, insomnii, îndeosebi în prima parte a lunii decembrie. Atenție și spre sfârșitul lunii în discuție, atunci când ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de oase, încheieturi.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru decembrie 2020 Berbec

  • Cele mai bune Zile general: 6, 7, 16, 17, 25, 26
  • Cele mai multe Stresante Zile: 2, 3, 9, 10, 23, 24, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru Dragoste: 2, 3, 14, 15, 23, 24, 29, 30
  • Cele mai bune Zile pentru bani: 2, 3, 6, 14, 15, 16, 18, 19, 23, 24, 26
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 8, 9, 10, 18, 27

Concluzii lunare ale horoscopului

Din data de 16 noiembrie, Marte se află în casa a 12-a şi va rămâne în această poziţie pentru întreaga lună. Acest aspect indică o tendinţă de izolare, de retragere şi anumite aspecte legate de subconştient sunt acum active. Pe plan pozitiv, intuiţia voastră este crescută şi aveţi şansa de a vă rezolva unele probleme mai vechi. De asemenea, puteţi primi ajutor din surse neaşteptate sau pe care nu le-aţi luat niciodată în considerare. Totuşi aspectul vine şi cu unele avertismente. În primul râmd este un avertisment pentru problemele de sănătate. Dacă aveţi acum unele probleme medicale, trebuie să le trataţi cu maximă seriozitate. Pe de altă parte, dacă veţi acţiona impulsiv sau veţi încerca să ieşiţi în evidenţă există riscul de a vă provoca singuri daune. Aveţi grijă şi la echilibrul din relaţiile voastre, exista riscul de a exista unele relaţii de codependenţă care nu sunt benefice nici pentru voi şi nici pentru persoanle implicate. Impulsul de a-i ajuta pe alţii este mare, dar maniera în care o faceţi sau persoanele pe care doriţi să le susţineţi s-ar putea să creeze daune. Uranus a intrat din nou în Berbec, luna trecută în data de 6 noiembrie. Anumite aspecte din trecut pot să revină acum în viaţa voastră. Dar acest lucru este, după cum am menționat, un aspect de scurtă durată: Uranus se va muta înapoi în sectorul financiar în anul viitor și va rămâne acolo pentru mai mulți ani din acel moment. Situaţia financiară este destul de bună în această lună. Venus este în mişcare directă, iar din 2 decembrie ea va ifluenţa zona care ţine de finanţele celorlalţi, ceea ce idica o mai buna cooperare cu alţii în ceea ce priveşte banii. Dacă vă doriţi să atrageţi investitori, aceasta este o perioada bună. Aceasta este o perioadă bună pentru a face bani pentru alții și cu banii altor oameni. De asemenea este un moment bun pentru a vă împrumuta sau de a rambursa o datorie – în funcție de nevoile voastre. Relaţiile sentimentale tind să ţină mai mult de atracţie fizică în această perioadă. Devin mai intense şi mai pasionale, iar problemele care pot să apară ţin mai mult de gelozie sau lupte de putere în relaţii.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Septembrie aduce o energie pozitivă pentru Berbec. Chiar dacă această lună este foarte bună pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *