Berbec august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În special Berbecii care nu au fost atât de norocoși în dragoste ar putea aștepta cu nerăbdare luna august. În sfârșit, ai ocazia să ieși și să întâlnești pe cineva nou. Chiar și relațiile pe termen lung vor avansa în acest moment. Acestea vor fi foarte armonioase, iar legăturile dintre aceste persoane vor fi foarte puternice. Acum este momentul potrivit pentru a face pasul următor. Horoscop pentru august 2020 Berbec a citit mai departe.

Horoscop lunar august 2020 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Sfera relațiilor personale va fi mult mai dinamică decât cea personală. Venus, unul dintre guvernanții Berbecului de luna aceasta, va avea un cuvânt important de spus. Venus se ocupă cu dragostea și cu farmecul personal. Dar tot Venus răspunde de isterie și de impulsivitatea emoțională.
În familie, nu lua decizii importante fără să te consulți, măcar de formă, cu partenerul. Nu reproșa sistematic tot ce-ți trece prin minte că nu e perfect. Dacă respiri adânc și numeri până la trei, totul capătă altă lumină.
Dacă nu ești într-o relație, vei simți tentație după tentație. Fiecare persoană disponibilă ți se va părea mult mai mult decât este de fapt. Nu te grăbi să faci gesturi prea explicite și nu te angaja nicicum deocamdată. Pune un semn și revină peste câtva timp, când vei putea gândi mai la rece.
Iar dacă ești într-o relație și simți vreo tentație lăturalnică, fă un duș rece și lasă să treacă momentul periculos.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună de vară fierbinte, pentru tine, la capitolul dragoste, relație de cuplu și tot ceea ce are legătură cu iubirea. Lucrurile nu sunt atât de grave pe cât ai crede dar ai tendința să amplifici anumite situații și să le privești dintr-o perspectivă pesimistă.
Ai tendința să dai curs unor aventuri cu mai multă ușurință, fără să te gândești prea mult la consecințele care te pot dezamăgi. Profiți din plin de fiecare moment bucurându-te de atenție din partea sexului opus, reușind să uimești prin umor, spontaneitate, capacitatea de a te detașa și de a schimba direcția, atunci când observi că ceva nu merge așa cum ți-ai propus într-o relație.
Dacă ești deja căsătorit multe lucruri din trecut tind să revină în relația de cuplu și să tot reproșezi partenerului de viață ce a făcut, cum te-a nedreptățit în trecut și faptul că nu poți uita și ierta. Este greu, e adevărat dar, cu puțin efort, voință și înțelepciune vei trece peste toate aceste lucruri care nu fac decât să te epuizeze energetic. Este nevoie de mai multă atenție în relația de cuplu, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ai tendința să neglijezi partenerul de viață acordând mai multă atenție grupului de prieteni și petrecerilor.
Dacă încă îți cauți perechea este o lună în care dragostea îți dă târcoale, îndeosebi o dragoste ce revine din trecut și este posibil să te destabilizeze la nivel psihic-emoțional. Mare atenție în preajma datei de 15 august, atunci când pot apărea răzgândiri, certuri în relația cu persoana iubită. Nu este exclus să fii prins între două sau mai multe iubiri și să nu știi ce alegere să faci.

Horoscop lunar august 2020 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

În luna august, Berbecii vor avea ocazia să lege relații foarte utile în doemniul profesional. Dacă lucrurile nu se schimbă spectaculos pe moment, se schimbă, totuși premizele pentru viitorul apropiat.
Spre sfârșitul lunii, intră în harta ta astrală Eris, care acționează oarecum ostil. Până în acel moment, îți poți consolida situația. Apoi, în ultimele zile, nu mai lua decizii importante.
Mercur se va ocupa de banii tăi și îți va facilita un câștig important. Însă te va face și puțin impulsivă în cheltuirea banilor. Dacă nu te grăbești să-i blochezi într-un depozit sau într-o achiziție majoră, cum vin, așa se duc.
Tot Mercur este cel care te îndeamnă să te etalezi, să demonstrezi și să ieși zgomotos în față. Spre sfârșitul lunii, când Eris vine cu influență negativă, totul se poate întorce împotriva ta. Este posibil să fi spus deja prea multe și să-ți fi devoalat niște planuri care trebuia să fie secrete. Ai grijă pas cu pas să nu faci asta.

Sănătate

În luna analizată aici nu vei duce lipsă de vitalitate astfel că ești însoțit de starea de bine, petrecând mai mult timp cu prietenii, cu oameni dragi astfel că reușești să treci cu mai multă ușurință peste eventuale probleme de sănătate. Va trebui totuși să te mai temperezi și să acționezi cu mai mult calm, atunci când vorbim despre reparații prin casă, gospodărie, pe la jumătatea lunii. Ești predispus la accidente, lovituri, probleme care țin de tensiunea arterială, circulația sanguină. Este posibil să te confrunți cu probleme renale, infecții, răniri ușoare, spre sfârșitul lunii.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru august 2020 Berbec

  • Cele mai bune Zile general: 1, 2, 3, 10, 11, 19, 20, 29, 30
  • Zilele cele mai stresante: 8, 9, 14, 15, 21, 22
  • Cele mai bune zile pentru Dragoste: 5, 14, 15, 24, 25
  • Cele mai bune Zile pentru bani: 4, 5, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26, 27, 31
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 4, 12, 21, 22, 31

Concluzii lunare ale horoscopului

Tocmai când v-aţi fi aşteptat ca odată cu schimbarea lunii, evenimentele anterioare să nu se mai repete sau să nu mai existe provocări, cea de-a treia eclipsa a anului vă influenţează din nou. Este util să înțelegem că eclipsele nu sunt asemenea unor „pedepse“ (deși se pot simți în acest fel). Scopul lor este de a îndepărta obstacolele din viață pentru propriul vostru bine, pentru a putea avansa. Ele provoacă acele zone unde este nevoie să schimbaţi câte ceva, unde lucrurile nu funcţionează aşa cum ar trebui sau unde este nevoie să renunţaţi la o anumita situaţie deoarece nu se mai armonizează cu felul vostru de a fi sau cu ceea ce vă doriţi. Marte este încă retrograd în această lună – pentru întreaga lună. În consecinţă, vă aflaţi în continuare pe un teritoriu necunoscut, iar evenimentele din luna anterioară continuă să vă influenţeze. Eclipsa de Soare din 11 august are loc în casa a 5-a pentru cei marcaţi de zodia Berbecului, și va produce o serie de efecte legate de viaţa sentimentală, copii sau investiţii. Oricare ar fi modificările care nu au fost făcute luna trecută vor fi făcute acum (acest proces se va desfăşura și în următoarele șase luni). Aceasta eclipsa are un efect mai redus asupra voastră decât cele anterioare. Starea generala de sanatate si energia sunt mult mai bune în această lună, și nici alte planete majore sunt afectate de eclipsă. Totuşi, ar fi indicat sa va menajaţi în această perioadă şi să acordaţi atenţie celor menţionate mai sus, în funcţie de situaţie. În ceea ce priveşte copiii, multe din schimbările din viața lor sunt normale. Uneori, poate fi vorba de conştientizarea unor situaţii in care se află, de trecerea la o nouă etapă în viaţa lor. Oricare ar fi evenimentul real – și sunt multe posibilităţi – acesta îi va determina să se redefinească, să îşi schimbe imaginea și percepţia legată de propria lor persoană, precum şi modul în care se raportează la ceilalţi (aceasta nu este o schimbare bruscă, ea se va desfăşura pe parcursul următoarelor 6 luni). Ce care au înclinaţii artistice s-ar putea să experimenteze “o trezire”, o schimbare de stil. De asemenea, aceste schimbări şi redefiniri se pot referi la o relaţie sentimentală sau la persoana iubită. Venus are solstițiul ei în această lună – între 5 şi 9 august. Se oprește în mișcare ei și apoi își schimbă direcția. Acest lucru indică faptul că relaţiile sentimentale pot trece printr-o perpadă de reevaluare. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul aspectelor financiare. Veţi ştii cu siguranţă în ce direcţie doriţi să vă îndreptaţi. În dara de 22 august Soarele intra in casa a 6-a cea care indică aspectele legate de sănătate și de muncă. Urmează o perioadă de valorificare pentru copiii voştri (în cazul celor care au copii). Pentru voi, indică o predispoziţie de a vă preocupa mai mult de starea de sănătate si/sau de muncă. Este un moment favorabil pentru cei care îşi caută un loc de muncă.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În a doua jumătate a anului, situația se va transforma în sfârșit în bine. Problemele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *