Berbec aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În aprilie, Berbecul se poate aștepta la succes. Munca grea pe care ai depus-o a meritat, așa că nu iese din discuție o posibilă avansare în carieră. Dacă aceasta este răsplata pe care o aștepți. Dacă există un conflict, este bine să ai o abordare hotărâtă. Mai ales în public, unde este în joc reputația ta, de exemplu.Horoscop pentru aprilie 2020 Berbec a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru Berbecii care sunt într-o relație, luna aceasta va fi o periaodă de consolidare a cuplului, de comunicare profundă. Cu condiția de a petrece cât mai mult timp împreună. Va fi o perioadă și mai interesantă pentru cei care sunt singuri. Aceștia vor avea parte de niște provocări. Puțin risc are farmecul lui. Dacă nu te arunci într-o relație clar lipsită de șanse, lucrurile pot să iasă bine.

Dragoste – Relația de cuplu

În prima parte a lunii îți unești forțele cu partenerul de viață pentru a reuși în plan financiar, accentul este pus pe comunicare și planuri de viitor. Nu este exclus ca problemele din carieră să se răsfrângă și în relația de cuplu, îndeosebi la jumătatea lunii. Nu ai decât să ții cont și de sfaturile celuilalt și să nu te încăpățânezi, doar pentru a demonstra că poți să te descurci și singur în situații limită.
Se cere mai multă atenție, îndeosebi dacă traversezi o perioadă tensionată în relația de mariaj. Este posibil să afli anumite secrete, să fii dezamăgit de către partenerul de viață ceea ce te va forța să iei o decizie fermă în această direcție. În preajma datei de 16 aprilie se poate accentua starea de nervozitate din cadrul relației așa că acordă o mai mare atenție la modul în care îți gestionezi starea emoțională și psihică.
Spre sfârșitul lunii va trebui să fii mult mai atent la discuțiile legate de acte, relația cu rudele apropiate care riscă să readucă starea de tensiune în relația de cuplu. Nu este exclus să revii asupra unei relații din trecut sau încerci să ajungi la sentimente mai bune în relația de cuplu actuală.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj te poți aștepta la tot felul de surprize venite din partea persoanei iubite, îndeosebi în preajma datei de 10 aprilie, atunci când ești mult mai predispus către romantism, visare sau chiar dezamăgire. Ai tendința să confunzi o relație de prietenie cu dragostea iar aceasta poate conduce la tot felul de probleme de natură sentimentală. Nu este exclus să dai startul unei iubiri secrete care să îți creeze probleme în plan social și/sau profesional, îndeosebi în prima jumătate a acestei perioade.
În a doua parte a lunii ești mult mai dornic să relaționezi cu sexul opus, să te pui în valoare apelând la tot felul de tertipuri verbale, la salonul de cosmetică, la schimbarea regimului alimentar și de viață considerând că așa reușești să atragi mult mai ușor interesul sexului opus pentru tine. Nu este exclus să ajungi să cucerești inima unei persoane de altă naționalitate sau cunoscută prin intermediul unei călătorii departe de casă, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Berbec: CARIERĂ

În primele zile ale lunii, Berbecul va expedia treburile de rutină și se va putea concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Dacă ai o afacere proprie, emoțiile nu trebuie să interfereze cu interesele afacerii. Trebuie să acționezi cu curaj, dar cu luciditate.
Dacă ești în postura de angajată, ți se cere prudență în acțiuni. Ești tentată să riști, să adopți soluții pe care nu le-ai verificat. Chiar să mergi contra valului. Succesul nu este garantat. Specifică Berbecului este tentația de a se opri din când în când din treabă și de a lenevi, a medita, a contempla. Luna aceasta nu-ți poți permite aceste momente de pauză pentru că lucrurile evoluează rapid pe lângă tine și riști să pierzi oportunități.

Sănătate

Urmează o perioadă în care te vei simți plin de energie ceea ce te va predispune și la acțiuni nechibzuite care te predispun la accidente, îndeosebi în preajma datei de 12 aprilie. Nu este exclus să te confrunți cu probleme care țin de căile respiratorii, zona capului, dantură, migrene, insomnii, îndeosebi în prima parte a lunii aprilie. Atenție și spre sfârșitul lunii în discuție, atunci când ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de oase, încheieturi.

Cele mai bune zile pentru horoscop pentru aprilie 2020 Berbec

  • Cele mai bune zile: 4, 5, 6, 14, 15, 23, 24
  • Cele mai stresante zile în ansamblu: 1, 7, 8, 21, 22, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru dragoste: 1, 7, 8, 16, 17, 27, 28
  • Cele mai bune zile pentru bani: 2, 3, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 21, 22, 27, 29, 30
  • Cele mai bune zile pentru carieră: 7, 8, 16, 25

Concluzii lunare ale horoscopului

În luna care a trecut vă aflaţi într-o poziţie de independenţă şi acest lucur va continua şi în această lună. Cu casa întâi atât de puternică, vă ocupați de problemele mundane şi de natură personală (doar responsabilitățile de carieră vă limitează acum). Dacă este nevoie să faceţi schimbări – dacă sunteţi nemulţumiţi de condiții – acum este momentul să le schimbați. Adaptaţi-le conform doleanţelor personale. Aveți puterea să faceți asta acum. (Mai târziu, spre sfârşitul anului va fi mai dificil.) De asemenea, începând de luna trecută, vă simţiţi destul de bine, iar această stare continuă şi acum, până pe data de 20 martie. Acesta este un moment propice pentru a vă ocupa de voi înşivă. Este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de întreţinerea corporală și imaginea, de vă modela așa cum vă doriți. Acestă stare este însă diferită faţă de anii trecuți. Da, vreţi sa vă distraţi şi să vă simţiţi bine, însă în acelaşi timp vă doriţi să vă bucuraţi de succes. Cariera vă atrage într-o direcție în timp ce dorinţa de distracție vă provoacă spre alte activităţi. Cu puţină creativitate le puteți gestiona pe ambele. Nu există reguli cu privire la modul în care se face acest lucru. Fiecare persoană își găsește soluția proprie. Luna trecută, puterea planetară a început să se schimbe. Partea inferioară a horoscopului (partea nocturnă) este extrem de puternică, având numeroase planete poziţionate în zona respectivă. Cu toate acestea, jumătatea superioară este încă dominantă, astfel încât trebuie să vă concentrați asupra carierei, dar puteți aloca mai mult timp casei, familiei și stabilităţii emoționale. Aceasta nu este o mare prioritate în acest an, dar nu poate fi complet ignorată. Această luna pare a fi prosperă. Pe data de 20 aprilie, Soarele intră în casa a doua, casa care indică aspectele financiare și va rămâne acolo pentru restul lunii. Sunteți într-o perioadă de auto-valorificare şi vă orientaţi spre creşterea câștigurilor. Puteţi beneficia de noroc în speculații (deși ar fi indicat nu faceți acest lucru cu chiria sau banii destinaţi cheltuielilor curente) și puteţi obţine profituri spontane. Vă bucuraţi de ceea ce deţineţi. Copiii – în funcție de vârsta și stadiul lor în viață – vă sprijină din punct de vedere material sau vă motivează să câștigați mai mult. Venus se află în casa a doua, a finaţelor, până pe 24 aprilie, fiind un alt aspect bun din punct de vedere financiar. Raţionamentele financiare sunt de asemenea bune, conservatoare, deşi trebuie să fiţi atenţi la cheltuielile exagerate în datel de 17 şi 18 aprilie. Cei care sunt singuri pot avea parte de oportunități în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, mai ales atunci când se ocupa de aspectele financiare sau de valorificare a propriilor resurse.

Verificați De asemenea

Post Image

Berbec august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În special Berbecii care nu au fost atât de norocoși în dragoste ar putea aștepta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *