Balanță septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Persoana care va apărea recent în jurul tău, ar putea să te păcălească. Poate că nu vezi acest lucru, sau poate că această persoană se poartă cu tine așa în mod intenționat. În septembrie, vei fi încrezător, astfel încât îi vei putea oferi o lecție potențialului farsor. Pentru Balanță, această experiență va fi foarte valoroasă, pentru că vor învăța din ea. Horoscop pentru septembrie 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură și disponibilă, vei intra într-o relație care se va dezvolta cu mare rapiditate. Atât de repede, încât nu-ți vei lua răgazul de a cerceta împrejurările și toate datele. Este posibil ca persoana respectivă să fie, deja, într-o relație. E mai bine să știi dinainte decât să aflu după.
În jurul tău, prietenii au luat-o puțin razna. Fac fel de fel de prostii, apoi vin la tine să ceară sfat și ajutor. Nu te băga prea mult. Acordă-le doar sfaturile și ajutorul care nu te implică pe tine în încurcăturile create de ei.În familie, fă un efort și mai ascultă-i și pe ceilalți. Este imposibil să ai dreptate absolut întotdeauna. Mai ascultă și alt punct de vedere. Mai ales în chestiunile care nu te privesc în mod direct.

Dragoste – Relația de cuplu

În prima parte a lunii pui mai mult accent pe relația de dragoste pe care preferi să o păstrezi cât mai departe de ochii lumii fiind predispus la relații extraconjugale, compromisuri menite să pună în dificultate relația de mariaj în care ești deja implicat.
Nu este exclus să te simți dat la o parte, să constați că așteptările și spranțele tale nu corespund cu cele ale partenerei de viață și de aici să se ajungă la tot felul de divergențe, contraziceri, reproșuri, îndeosebi în ultimul decan al lunii septembrie.
Chiar dacă lucrurile păreau cât se poate de echilibrate, normale în relația de cuplu, îndeosebi la începutul lunii, se pare că în preajma datelor de 22 și 25 septembrie este posibil să te confrunți cu situații neașteptate menite să destabilizeze relația de cuplu fiind predispus la certuri, la reproșuri, critici în relația de cuplu. Nu este exclus să apară probleme în relația de cuplu și datorită intervenției venite din partea părinților.
Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre mai multă pasiune, simți nevoia de a te implica mai mult într-o relație amoroasă sau să reușești să readuci starea de echilibru în relația deja existentă. Există o oarecare stare de neîncredere că ai putea să dăruiești iubire cuiva care nu merită. Cert este că va trebui să te detașezi de trecut pentru a face loc în viața ta unei persoane care chiar merită toată dragostea și aprecierea ta. Fii mult mai atent la ce anume și cui împărtășești din propriile sentimente, dorințele intime, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar septembrie 2020 pentru Balanță: CARIERĂ

În domeniul profesional, va fi o perioadă de progrese moderate. Fără realizări spectaculoase, dar fără eșecuri. Există mai multe direcții în care te poți mișca. Ar fi bine să nu te concentrezi foarte mult pe una singură, ci să încerci să le abordezi pe toate. Nu este nevoie de muncă extenuantă, nici de atingerea perfecțiunii. Este nevoie doar de păstrarea tuturor posibilităților, ca să ai de unde alege mai târziu.
O să uiți să faci unele lucruri, o să le greșești pe altele. Dar n-o să fie nimic grav. Dacă tu nu vei face caz și nu vei atrage atenția, nimeni nu va observa.

Sănătate

În această lună este posibil să obosești mai repede, mai ales dacă ești nevoit să depui mult efort fizic și mental la locul de muncă. În preajma datei de 2 septembrie ești predispus la probleme renale. Va trebui să acorzi atenție la posibilele probleme de sănătate legate de zona capului, a ochilor și brațelor, în preajma datei de 6 și 12 septembrie. Atenție la eventualele probleme digestive, la jumătatea lunii, atunci când există și riscul de a recidiva unele probleme de sănătate.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Lucrurile în relații vor fi pașnice și armonioase. Prin urmare, te poți bucura de nopțile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *