Balanță octombrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În octombrie, Balanța se poate baza pe sprijinul celor apropiați. Oamenii care te iubesc vor sta alături de tine atât în ​​vremurile bune, cât și în cele rele. Dacă este ceva în neregulă, nu fii deprimat și nu dispera. Ar trebui să iei această situație ca pe o provocare sau un test. Dupa ce ai depasit-o te va aștepta o recompensă. Horoscop pentru octombrie 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Balnță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În viața personală, schimbările vor apărea în ultima parte a lunii. Vei începe să privești altfel multe lucruri, dar și pe tine însăți. În familie, vei simți o relaxare, o îmbunătățire a comunicării. La fel și în cuplu. Dacă a fost ceva tensiune până de curând, vei căpăta brusc altă perspectivă și relaxarea relației va veni de la tine.
Dacă ești singură este posibil să îți schimbi acest statut. Iar asta se va întâmpla fără vreun efort din partea ta. Va veni oarecum de la sine. O veche relație se va reactiva, sau se va transforma din prietenie și colaborare într-o relație romantică.

Dragoste – Relația de cuplu

Încă de la începutul lunii apar tot felul de disensiuni, fie că este vorba despre faptul că acorzi mai multă atenție carierei, fie că ești mult prea ocupat cu educația copilului, cert este că te confrunți cu neînțelegeri în relația cu partenerul de viață. Neînțelegeri, contraziceri, neîncredere, gelozie, toate acestea se vor afla destul de frecvent în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Chiar atunci când ești pregătit să spui: „Gata! S-au liniștit lucrurile!” tot mai apare ceva care să strice armonia din cadrul relației de cuplu.
Nu este exclus să apară nemulumiri în relația de cuplu și datorate bârfelor, informațiilor false venite prin intermediul amicilor invidioși pe relația ta de cuplu. Este recomandat să stai de vorbă mai mult cu partenerul tău, să discuți sincer, deschis despre ceea ce te deranjează, ce așteptări ai de la celălalt. Pot fi aduse acum la suprafață unele secrete neplăcute dar care te ajută să observi adevărata latură, atât a propriei persoane, cât și a relației de cuplu. Poți fi chiar tu cel care este implicat într-o relație extraconjugală și să fie aduse acum la suprafață lucruri mai puțin plăcute despre atitudinea ta față de căsnicie.
La mijlocul acestei luni, fie pui capăt definitiv relației actuale de mariaj, fie iei decizia să privești din cu totul alt de vedere relația de mariaj și să adopți un alt mod de a fi și a te comporta în relație.
În a doua parte a acestei luni pasiunea se amplifică destul de mult nemaifiind o problemă să spui ce anume îți dorești, ce simți înflăcărându-te repede, dacă te găsești într-o companie plăcută. Ai darul de a stârni sexul opus și de a atrage persoana alături de care simți că te completezi, din punct de vedere fizic și emoțional.

Horoscopul lunar octombrie 2020 pentru Balnță: CARIERĂ ȘI BANI

Octombrie este o lună în care vei avea câștiguri mari, eventual unele suplimentare. Ar fi momentul să rezolvi ceva important care ține de bani. O reparație, o reamenajare, plata unei datorii. Dar poate fi vorba despre o investiție, inclusiv în pregătirea ta profesională. Pentru toate acestea condițiile sunt optime.
Dacă plănuiești să-ți schimbi jobul, este o perioadă favorabilă. Vei avea resursele necesare pentru o perioadă de tranziție de la jobul vechi la cel nou. Este o perioadă în care te poți descurca foarte bine în mod independent. Este chiar recomandabil să nu-ți destăinuiești planurile ca să nu ți se bage bețe în roate.

Sănătate

Nici nu este de mirare că te confrunți acum cu o stare generală de oboseală, sistem imunitar slăbit. În prima parte a perioadei analizate ești predispus la probleme de sănătate destul de grave, accidente, fracturi, probleme renale sau probleme greu de depistat. Se mai ameliorează oarecum starea de sănătate în partea a doua a lunii octombrie.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Lucrurile în relații vor fi pașnice și armonioase. Prin urmare, te poți bucura de nopțile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *