Balanță noiembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În noiembrie, relațiile pe termen lung se vor dezvolta. Încrederea pe care ai construit-o în tot acest timp va da roade. Dacă ești gata pentru următorul pas, acum este momentul potrivit. Potrivit horoscopului, Balanța nu trebuie să uite de prieteni. S-ar putea să o ia personal lipsa de interes. Horoscop pentru noiembrie 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul tău va trăi zile frumoase alături de tine. Va fi copleșit de dragostea și atenția ta. Însă excesul tău de emotivitate ar putea să genereze puseuri de gelozie. Nu da glas oricărei bănuieli înainte de a-i verifica temeiul. În familie, copiii vor fi răsfățați mai mult ca de obicei. Dacă sunt adolescenți, s-ar putea să nu poată răspundă la fel, chiar să se simtă puțin sufocați.
Nu te supăra pe prietena care nu te sună înapoi deîndată. Oamenii se mai iau cu altceva, mai uită. Ești exuberantă și atragi atenția în societate. Folosește-te de asta, dar caută să nu provoci invidii și gelozii.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună în care ai ocazia să resimți în mod profund eliberarea de sub „jugul” lui Uranus din casa parteneriatelor, pentru tine astfel că, din data de 6 noiembrie, începe să se reinstaleze starea de liniște, echilibru în relația de mariaj. Este o perioadă de romantism și visare, de pasiune, nevoie de aventură, îndeosebi în intervalul 1 – 26 noiembrie. Ai ocazia să legi noi relații de prietenie dar și să pui capăt definitiv unor relații care s-au dovedit a fi păguboase, de-a lungul timpului. Reușești să spui ce ai pe suflet dar și să te debarasezi de ceea ce îți creează stare de disconfort, în plan emoțional-afectiv.
Din data de 20 noiembrie ești susținut de astre să dai curs unei noi relații de parteneriat, eventual te gândești să te implici într-o (nouă) relație de cuplu. Din data de 28 noiembrie este momentul să îți exprimi cu mai multă sinceritate gândurile, dorințele tale, să îmbini utilul cu plăcutul și chiar să demarezi un proiect interesant, alături de persoana iubită.
Atenție la jumătatea lunii, atunci când este posibil să apară probleme în relația de cuplu, datorită unei intervenții venite din partea unor rude apropiate.
Spre sfârșitul lunii este recomandat să nu te agiți prea tare și să aduci acuzații nefondate partenerului de viață, vis-à-vis de bani sau aspecte care vizează relația cu familia. Nu este exclus ca o persoană apropiată, o rudă, un părinte să vrea cu tot dinadinsul să provoace discordie în relația de mariaj. Este bine să nu te lași influențat de bârfe și să analizezi situațiile neplăcute cu mai multă obiectivitate.

Horoscopul lunar noiembrie 2020 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

Continuă-ți proiectele începute, după planul deja elaborat. Nu te risipi în favoruri acordate altora. Vei simți imboldul să te sacrifici pentru alții, chiar atunci când nu este nevoie. Ceilalți se pot descurca la fel ca și până acum. Nu trebuie să plătești tu un preț nejustificat.
Te vei afla într-o situație financiară chiar mai bună ca de obicei. Rezistă impulsului de a face cadouri extravagante. Mai bine oferă-ți ție ceva ce ți-ai refuzat multă vreme, pentru că nu se știe când o să mai poți.

Sănătate

Dacă în prima parte a lunii ești ocupat cu obligațiile care țin de serviciu neavând timp să mai simți oboseala sau reușești să treci peste ea, ei bine, în a doua parte, este recomandat să fii mult mai atent, în ceea ce privește sistemul imunitar. Ești predispus la stres, oboseală la nivel psihic, probleme care țin de insomnie, probleme oculare, ale rinichilor, accidente, nevralgii. De evitat analizele medicale sau schimbarea tratamentului în intervalul 5 – 28 noiembrie. Este recomandat să apelezi la tratamente alternative, naturiste, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *