Balanță martie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În luna martie, astrele vor continua să fie în favoarea persoanelor singure. Nu rata șansa de a-ți întâlni sufletul pereche și privește atent în jur. Balanța se poate astepta la situații pașnice si armonie în familie. Cel mai bine te vei simți acasă. Chiar dacă ești prea rezervat, nu trebuie să te abții să-ți exprimi sentimentele și să îi lauzi pe cei din jur. Horoscop pentru martie 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Romantismul înflorește încă de la începutul lunii. Asta se poate reflecta minunat în relația ta de cuplu. Dar este posibil să se reflecte puțin deviat, în afara relației. Ai grijă să nu dai motive de gelozie! Iar dacă nu ești într-o relație, riști să dai semnale greșite cuiva.
Așa cum îți stă în fire, vei căuta și luna aceasta armonia. În prima decadă a lunii, aceasta va depinde de tine. Interesele tale intelectuale și spirituale ar putea să nu fie în totalitate împărtășite de partenerul tău. Nu încerca să-l forțezi pe el. Mai bine găsește o cale de mijloc.
Dacă nu ești încă într-o relație, tocmai aceste preocupări te-ar putea pune față în față cu un potențial partener compatibil.În a doua parte a lunii, o petrecere este ceea ce-ți trebuie. Creează cadrul în care să aduci la un loc mulți oameni care-ți plac și, poate, pe alții noi. Ești într-o formă intelectuală minunată și poți să-ți faci noi relații.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună în care ai ocazia să resimți în mod profund eliberarea de sub „jugul” lui Uranus din casa parteneriatelor, pentru tine astfel că, din data de 6 martie, începe să se reinstaleze starea de liniște, echilibru în relația de mariaj. Este o perioadă de romantism și visare, de pasiune, nevoie de aventură, îndeosebi în intervalul 1 – 26 martie. Ai ocazia să legi noi relații de prietenie dar și să pui capăt definitiv unor relații care s-au dovedit a fi păguboase, de-a lungul timpului. Reușești să spui ce ai pe suflet dar și să te debarasezi de ceea ce îți creează stare de disconfort, în plan emoțional-afectiv.
Din data de 20 martie ești susținut de astre să dai curs unei noi relații de parteneriat, eventual te gândești să te implici într-o (nouă) relație de cuplu. Din data de 28 martie este momentul să îți exprimi cu mai multă sinceritate gândurile, dorințele tale, să îmbini utilul cu plăcutul și chiar să demarezi un proiect interesant, alături de persoana iubită.
Atenție la jumătatea lunii, atunci când este posibil să apară probleme în relația de cuplu, datorită unei intervenții venite din partea unor rude apropiate.
Spre sfârșitul lunii este recomandat să nu te agiți prea tare și să aduci acuzații nefondate partenerului de viață, vis-à-vis de bani sau aspecte care vizează relația cu familia. Nu este exclus ca o persoană apropiată, o rudă, un părinte să vrea cu tot dinadinsul să provoace discordie în relația de mariaj. Este bine să nu te lași influențat de bârfe și să analizezi situațiile neplăcute cu mai multă obiectivitate.

Horoscopul lunar martie 2020 pentru Balanță: privire generală

În jurul datei de 5 martie, vei avea câteva zile în care vei reuși ce nici n-ai gândit. Aproape orice ți-ai propune. Te mobilizezi, ești inspirată și plină de energie. Pe 10, 11 sau 12, vei fi pusă într-o situație neașteptată, dar din nou inspirația ta va găsi fără probleme soluția.Începând de pe data de 17, vei urca încă o treaptă în acestă stare de grație. Creativitatea și inițiativa îți vor aduce mult succes. Iar finalul lunii te va găsi plină de farmec și magnetism. Vei atrage atenția unor persoane care te pot propulsa în carieră și societate.

Sănătate

Dacă în prima parte a lunii ești ocupat cu obligațiile care țin de serviciu neavând timp să mai simți oboseala sau reușești să treci peste ea, ei bine, în a doua parte, este recomandat să fii mult mai atent, în ceea ce privește sistemul imunitar. Ești predispus la stres, oboseală la nivel psihic, probleme care țin de insomnie, probleme oculare, ale rinichilor, accidente, nevralgii. De evitat analizele medicale sau schimbarea tratamentului în intervalul 5 – 28 martie. Este recomandat să apelezi la tratamente alternative, naturiste, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, Balanța va avea o perioadă calmă. Horoscopul cu siguranță nu recomandă să nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *