Balanță mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, Balanța va avea o perioadă calmă. Horoscopul cu siguranță nu recomandă să nu te culci pe-o ureche. Acest lucru ar putea fi observat de superiori. În timpul liber al lunii mai, vei fi bucuros să dedici timp culturii și artei, lucru care îți va îmbogăți cunoștințele, precum și subiectele interesante de conversație. Horoscop pentru mai 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Viața romantică s-ar putea să producă niște surprize, mai ales celor care nu sunt foarte activi în această privință. Chiar dacă nu ai în vedere o anumită relație, nu ai motive nici să-ți interzici orice preocupare în acest sens. Dacă ai pe cineva important în viața ta dar te bate gândul să faci o schimbare, deocamdată amână. Nu este un moment favorabil marilor schimbări. Nu vei face decât să produci regrete pentru toată lumea.
Dacă nu ești într-o relație serioasă, probabil că te vei simți tentat să întreprinzi niște acțiuni interesante. Mișcările tale îndrăznețe s-ar putea dovedi săbii cu două tăișuri. Pe de o parte, s-ar putea să te alegi cu ceva nou. Pe de alta, s-ar putea să pierzi ceva mai valoros decât ceea ce ai câștigat. Deci, gândește-te bine.

Dragoste – Relația de cuplu

Începutul de lună se va dovedi de-a dreptul copleșitor, epuizant, la capitolul relație de mariaj neștiind încotro să mergi, ce alegeri să faci existând riscul să renunți definitiv la o relație. Nu este nevoie să fii agresiv, atunci când observi că ești nedreptățit sau ești trădat de cei pentru care ai fost de un real folos de-a lungul timpului. Vei avea ocazia să constați că o mare parte din vina dezechilibrului din relația de mariaj se datorează și intervenției venite din partea părinților astfel că este indicat să încerci găsirea unei căi de comunicare și de echilibru în relația existentă apelând la intuiția și diplomația ta. Dacă chiar vrei să salvezi această căsnicie este bine să pleci într-o călătorie în doi, departe de orice agitație și stare de tensiune.
Traversezi o perioadă interesantă, din punct de vedere sentimental, reușind cu greu să înțelegi sensul relației de dragoste în care ești implicat acum. Poate că ești pretențios în relații, nu te mulțumești cu orice partener sau, pur și simplu, aștepți să apară ceva mai promițător.
Pe la jumătatea lunii se pare că o călătorie este binevenită, alături de o persoană dragă, având astfel ocazia să trăiți momente unice de dragoste. Dacă ești implicat deja într-o relație de mariaj în a doua parte a lunii se mai destinde oarecum atmosfera dintre voi având ocazia să demarați un proiect comun interesant, eventual puneți la cale achiziția unei case, o renovare, o schimbare de domiciliu.
Pe tot parcursul acestei luni vei aborda relația în mod original redescoperind importanța evoluției în doi. Poate vă doriți să faceți o schimbare importantă, aducând astfel un nou suflu, o nouă lumină în cadrul relației. Reușești să te destinzi, călătorești mai mult împreună cu partenerul de viață, îndeosebi spre sfârșitul lunii, atunci când este recomandat să fii mult mai prudent, dacă te-ai decis să faci deplasări pe distanțe lungi.
Din data de 16 mai sunt șanse destul de mari să găsești viitorul partener de viață, prin intermediul profesiei sau în colectivul de muncă.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de dragoste ai ocazia să cunoști, în mod neașteptat, o persoană de sex opus, în preajma datei de 18 mai, atunci când se pare că ești mult mai curajos, gata să accepți eventuale avansuri și chiar să trăiești cu pasiune o nouă relație de amor.
La sfârșitul perioadei ai șansa de a reveni la sentimente mai bune în relația cu familia și implicit în relația de mariaj.

Horoscopul lunar mai 2020 penru Balanță: CARIERĂ

Luna aceasta, nu ți se dă mult răgaz de analiză. Dacă vezi o oportunitate de dezvoltare a propriei afaceri sau de dezvoltare a unui proiect, acționează imediat. Nu atât cât să te legi la cap, dar cât să te lămurești despre ce-I vorba și să pui un picior în barcă. Poate merge, poate e bine – trebuie să fii acolo când demarează.
Succesul tău, luna aceasta, se bazează mai ales pe acțiunea independentă. Nu trebuie să-ți dezvălui oricui intențiile și nici să stai după deciziile altora. Acționează după propriile planuri, altfel pierzi startul și nu mai acționezi deloc. Dar fă asta cu prudență! Nu încălca autoritatea șefilor și nu abandona ceva ce se așteaptă de la tine.

Sănătate

De câteva luni organismul îți tot trimite niște semnale. Chiar a sosit vremea pentru un control serios, la un medic specialist. Atenție la posibilele probleme ale ficatului și/sau probleme care țin de rinichi, la începutul perioadei. Ești predispus la excese alimentare dar și la probleme respiratorii, în preajma datei de 30 mai. Evită stresul, oboseala excesivă și eliberează-te de eventuale probleme din relația de cuplu. La sfârșitul lunii există predispoziția la accidentări, răniri, căderi astfel că este recomandat să fii mult mai atent.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Lucrurile în relații vor fi pașnice și armonioase. Prin urmare, te poți bucura de nopțile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *