Balanță iunie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Datorită poziției planetelor, vei dori să acumulezi noi informații și să te autoeduci în iunie. Asta te-ar putea ajuta în carieră. Nu-ți vor lipsi motivația și energia. De aceea luna aceasta este cea mai potrivită pentru Balanță să faca progrese. Cu toate acestea, în situații stresante, s-ar putea să fii distras, deci încearcă să eviți acest lucru. Horoscop pentru iunie 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Eris are grijă exclusiv de viața ta romantică. Luna va fi și ea de ajutor, dar numai în a doua parte a lui iunie. Este momentul de a rezolva probleme vechi, de a-ți face noi prieteni dar și de a începe o relație nouă. Nu te comporta frivol dacă ești o Balanță liberă. Energia îți dă pe dinafară, dar încearcă s-o stăpânești. Nu vrei să fii luat drept neserios!Pe de altă parte, începutul verii va fi plin de provocări pentru tine. Îți poți permite unele riscuri, pentru că ești protejat. Dacă faci greșeli, întoarce-o pe glumă, înainte ca cineva să se supere.
Dacă ești familist, te vei trezi într-o rețea de încurcături pe care le-au provocat alții. Poți să intervii și poți să le rezolvi, dar numai cu diplomație. Nu ridica vocea, nu fi autoritar, pentru că Marte nu te susține.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună trăită cu intensitate, în ceea ce privește relația de cuplu, fiind nevoie de multă atenție din partea ta pentru a nu strica echilibrul și astfel să ajungi la probleme destul de grave de comunicare în relația cu partenerul de viață. În preajma datei de 18 iunie discuțiile sunt menite să aducă la suprafață necesitatea de a rezolva anumite probleme care țin de casă, relația cu părinții sau chiar în ceea ce privește o călătorie pe care trebuie să o faci în interes profesional. Nu este exclus să ajungi la o separare de perechea de viață din cauza unor decizii luate la nervi. Trebuie să-ți amintești că „unde-s doi puterea crește” și, printr-o colaborare permanentă, veți reuși să ajungeți la echilibru în relația de mariaj.
În această lună de vară nu se poate vorbi despre rutină, ba din contră, sunt mereu lucruri interesante de aflat, de spus și de propus pentru a aduce schimbări importante în relația de cuplu. Este posibil să te gândești la posibilitatea de a da startul unei afaceri, alături de partenerul de viață sau puteți pleca împreună într-o călătorie pe alte meleaguri. În această perioadă primești susținere din partea partenerului pentru a reuși să-ți împlinești un țel profesional important.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, până în data de 9 iunie, ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste, bucurându-te din plin de momente de romantism, pasiune, declarații de dragoste, promisiuni.
Din data de 10 iunie ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană aflată departe, eventual în străinătate sau de altă naționalitate. Atenție însă la posibilitatea să fii readus cu „picioarele pe pământ” într-un mod destul de dur, în preajma datei de 23 iunie. Nu ai decât să te bucuri de iubire, atât cât ți se oferă, fără să mai îți pui tot felul de întrebări. Este momentul să te lași purtat de iubire, să te dăruiești, trup și suflet, persoanei iubite.
Spre sfârșitul lunii socializezi mai mult, mergi la petreceri, întâlniri cu prietenii fiind posibil să cunoști o persoană de sex opus interesantă, cu care poți să legi o prietenie de lungă durată.
În această lună te poți aștepta la o reevaluare a relației de iubire actuale încercând să găsești răspunsuri, soluții pentru a rezolva eventuale probleme sau pentru a te lămuri care sunt factorii care declanșează starea ta de nehotărâre, în ceea ce privește o eventuală concretizare a unei relații de cuplu.

Horoscopul lunar iunie 2020 pentru Balanță: CARIERĂ

În luna iunie, Marte se va afla într-o poziție neutră față de zodia ta. Soarele, deși nu este în poziția cea mai favorabilă, va fi, totuși, de ajutor. Dacă lucrezi pe cont propriu, renunță la experimente și concentrează-te pe ceea ce știi că merge. Trebuie să te bazezi pe propriile tale abilități profesionale. Ai grijă cine îți oferă ajutor și cu ce interes o face.
În același fel trebuie să procedezi și dacă ești angajat. Nu conta pe nimeni, ci doar pe forțele proprii. În general, este o perioadă bună în sfera profesională, cu condiția să respecți sfaturile de mai sus. Luna aceasta este favorabilă acțiunii și realizării scopurilor.

Sănătate

În această perioadă nu te vei confrunta cu probleme deosebite de sănătate. Atenție însă la eventuale probleme legate de sistemul digestiv, lovituri în zona capului, a brațelor, probleme de tensiune, pe la jumătatea lunii. Va trebui să fii mult mai prudent la capitolul alimentație și la programul de lucru. Ești predispus la stres, epuizare mentală, îndeosebi în a doua parte a lunii. Treci destul de ușor de la starea de energie, chef de muncă la oboseală, nevoia de a te odihni mai mult, deși se pare că nu prea vei reuși să te relaxezi, așa cum ți-ai dori.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Persoana care va apărea recent în jurul tău, ar putea să te păcălească. Poate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *