Balanță iulie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În această lună, astrele își vor schimba poziția. Te vei putea baza pe suportul și ajutorul Balanței. În luna iulie, nu ezita să întoarci favoarea persoanei care ți-a oferit o mână de ajutor imediat ce ai ocazia să faci acest lucru, indiferent dacă este vorba de partenerul tău, membru al familiei sau un prieten. O vei duce bine cu sănătatea în această perioadă, nu trebuie să te temi de nimic, nici măcar de unele leziuni. Horoscop pentru iulie 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, și mai ales dacă te-ai despărțit de curând, luna iulie este favorabilă restabilirii echilibrului. Vei avea destulă claritate în gândire încât să-ți dai seama unde a fost greșeala. Te vei simți liberă să mergi mai departe, fără regrete. Însă nu vei simți nici o grabă, nici o presiune. Dimpotrivă, dacă cineva va încerca să profite de moment și să se apropie de tine, va avea parte de o respingere promptă. Nu te pronunța definitiv, lasă o portiță deschisă. Este posibil ca, nu peste mult timp, să-ți revizuiești decizia.
Dacă ești într-o relație, dacă ai o familie, ai grijă cu cei dragi. Impulsivitatea care te caracterizează luna aceasta te-ar putea îndemna la greșeli. Ai putea reacționa exagerat la un gest sau o vorbă neinspirată. Iar dacă în cercul de cunoștințe cineva se va gândi să-ți facă avansuri, s-ar putea să te întrebi „Ce-ar fi dacă…?’. Ar fi rău, ți-ar pica foarte prost. Păstrează distanța pentru că tentația e mare.

Dragoste – Relația de cuplu

În această lună este bine să găsești un echilibru clar între obligațiile care țin de carieră și cele de mariaj. Nu este cazul să exagerezi cu nimic, mai ales dacă alegi să te implici într-o relație extraconjugală, îndeosebi din data de 8 iulie.
Sunt aduse la suprafață tot felul de nemulțumiri care țin de relația de mariaj, de eventuale investiții legate de casă, proprietate, despre discuții pe care le-ai tot avut, vis-a-vis de anumite cheltuieli, despre eventuale neplăceri de la serviciu, tot felul de nedreptăți venite din partea unui șef. Cert este că nu e bine să exagerezi, ci acordă atenție lucrurilor care contează cu adevărat pentru relația de cuplu. Ai mai multă nevoie de atenție venită din partea persoanei iubite, în același timp este bine să conștientizezi că primești cât ți se cuvine.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, fie ajungi în punctul în care vrei să renunți definitiv la relație, fie îți exprimi nemulțumirile încercând să găsești soluții clare și să reechilibrezi astfel relația. Cele mai multe răspunsuri le vei primi îndeosebi după data de 8 iulie. Călătoriile făcute împreună, proiecte la care contribuiți amândoi ar putea să ducă la realizări care vor consolida relația. Este posibil să descoperi că în orice situație rea, neplăcută se poate ascunde, de fapt, și ceva bun, constructiv, ceva care să te ajute să te redescoperi, să vezi ce anume mai ai de schimbat, de cizelat în privința propriei atitudini.
Dacă nu ești implicat încă într-o relație de cuplu stabilă există posibilitatea de a-ți găsi viitorul partener în cadrul unui grup de prieteni sau în asociația din care faci parte, îndeosebi după data de 28 iulie.
Cert este că, oricât de mult ți-ai dori să ai o lună de echilibrată, din punct de vedere amoros, se pare că lucrurile nu stau chiar atât de grozav. Dacă te îndrăgostești subit în prima parte a lunii ai toate șansele să rupi relația de amor în a doua parte a acestei luni. Este o perioadă fierbinte la capitolul relație de dragoste, plină de peripeții.

Horoscopul lunar iulie 2020 pentru Balanță: CARIERĂ

Folosește-ți agresivitatea într-un mod constructiv. Încearcă să-ți lărgești cercul de influență. Diversifică-ți afacerea, dacă ai una. Dacă ești freelancer, asigură-ți mai multe colaborări și păstrează-le pe toate. În viitor, îți va prinde bine să nu ai toate ouăle în același coș. Iar perioada care vine îți va oferi multe ocazii de diversificare a activității.
Dacă ești angajată, este momentul să-ți faci mai puține scrupule. Fă ceea ce este bine pentru tine și nu încerca să-ți remorchezi toți colegii. Ți se va cere mult efort, dar vei fi răsplătită pentru el. Puțină invidie în jur n-o să conteze. Nimeni nu va îndrăzni să te atace. Ai aliați importanți și tot ceea ce vei câștiga va fi pe munca și meritele tale.
Va fi pentru tine o perioadă bună din punct de vedere financiar. Ai putea face acea cheltuială sau investiție la care te gândești. Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Sănătate

În această lună stai bine la capitolul sănătate debordând de energie, chef de plimbări, distracții alături de prieteni. În preajma datei de 11 și 19 iulie este recomandat să dai dovadă de prudență pentru că ești predispus la accidente, probleme digestive, intoxicații, insomnii, stres, epuizare fizică și mentală. Atenție și la eventualele probleme renale în preajma datei de 17 iulie.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, Balanța va avea o perioadă calmă. Horoscopul cu siguranță nu recomandă să nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *