Balanță ianuarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În ceea ce privește relațiile, acestea vor fi pașnice în ianuarie. Relațiile pe termen lung vor avansa. Nu trebuie să te îngrijorezi să discutați despre lucruri serioase cu partenerul tău. Pe de altă parte, Balanțele singure nu vor avea noroc să întâlnească oameni noi. Prin urmare, horoscopul recomandă să-ți canalizezi energia într-o direcție diferită, cum ar fi sportul. Horoscop pentru ianuarie 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Balanță: BANI

Vei avea o situație financiară excelentă, dar asta te va îndemna și la cheltuieli mari. Nu va fi o problemă să rezolvi anumite probleme costisitoare și dorințe ale membrilor familei. Toată lumea va fi mulțumită de tine și de banii tăi.
Cel mai mare succes îl vor avea acei nativi ai zodiei ale căror venituri vin din comisioane din vânzări și promoții. De asemnea, cei care câștigă din activități creative vor avea succese financiare deosebite.

Dragoste – Relația de cuplu

Este o lună tensionată, presărată cu agitație, conflicte în relația de mariaj. Va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre decizii ce implică cheltuieli financiare sau relația cu părinții. Pe de altă parte ai ocazia să intri în posesia unor secrete care îți vor răscoli relația de cuplu aducând la suprafață tot felul de lucruri neplăcute, evenimente din trecut care ți-au creat poate pentru mult timp sentimentul de confuzie. Îți va veni destul de greu să regăsești starea de echilibru în relație, cât timp te simți neînțeles de către părinți și partenerul de viață. În această lună banii în comun vor juca un rol destul de important, în ceea ce privește existența sau nu a echilibrului, armoniei în relația de cuplu.
În preajma datei de 23 ai ocazia să pleci într-o călătorie alături de partenerul de viață. Este un moment bun pentru a discuta cu mai multă obiectivitate problemele din relația de mariaj. Tot ce ai de făcut este să fii calm și atent la ce se vrea, de fapt, de la tine. Sunt șanse de „îndulcire” a sentimentelor din relația de mariaj, ești mai romantic, afectuos, încerci să readuci liniștea în relație. Atenție însă spre sfârșitul lunii, atunci când revin din nou nemulțumirile din partea partenerului de viață simțindu-te de-a dreptul epuizat, din punct de vedere psihic-emoțional.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai șansa să îți găsești iubirea prin intermediul rudelor apropiate sau cu ocazia unei călătorii. Cert este că vei avea ocazia să trăiești o poveste de iubire frumoasă, în ciuda remarcilor și a îndoileilor venite din partea părinților. Este timpul să te bucuri de pasiune, de noi emoții, dorințe care îți sunt îndeplinite, în plan amoros.

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Balanță: CARIERĂ

Horoscopul lunar ianuarie 2020 pentru Balanță calculează că luna aceasta domeniul profesional nu va ocupa primul loc în preocupările tale. Vei aborda profesia ca pe ceva ce poate să-ți furnizeze plăcere și respect de sine.
Dat fiind că familia și aspectele emoționale țin capul afișului, și activitatea profesională va fi pentru tine un mediu în care te vei manifesta mai mult emoțional. Fiecare secundă de timp liber o vei acorda familiei și nu te vor prinde prea multe ore peste program.

Sănătate

În această lună ești deosebit de agitat, preocupat de latura profesională a vieții și nu prea mai reușești să acorzi atenția necesară la eventualele probleme de sănătate. Este necesară o mai mare doză de prudență, în preajma datei de 8, atunci când ești predispus la tăieturi, accidentări prin casă, gospodărie, în bucătărie. Spre sfârșitul lunii ești predispus la viroze, infecții, dureri în zona capului, probleme de natură stomatologică, dureri ale încheieturilor.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, Balanța va avea o perioadă calmă. Horoscopul cu siguranță nu recomandă să nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *