Balanță februarie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Balanța nu ar trebui sa fie sceptică în a oferi o mână de ajutor dacă cineva are nevoie de ea in februarie. Ar putea fi vorba, de exemplu, de un coleg sau un membru al familiei. Vei câștiga încrederea acelei persoane și vei fi răsplătit pentru acțiunile tale în viitor. În domeniul sănătății, ai grijă să nu răcești. Îmbracă-te gros. Horoscop pentru februarie 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Balanță: CARIERĂ

Ce fel de schimbări vrei să faci în cariera ta? Mici, medii sau mari? Vrei să schimbi totul sau doar pe ici – pe colo? Orice schimbare ți-ai dori, poți să-i pui bazele în primele zile ale lunii februarie. Îți vei da seama singură cum. Iar pentru provocările de pe 7 și 8, nu-ți face probleme. Te vei ridica deasupra lor fără niciun fel de dificultate. Iar momentul va fi unul de clarificare pentru tine, momentul în care îți va deveni evident ce-ți dorești.
Ascultă-ți vocea interioară care, începând de pe data de 10, îți tot șoptește în cap. Până pe 14, se vor întâmpla mici chestii care vor arunca întrebări asupra uneia dintre relațiile tale de muncă. Pe 21 și 22, ia-ți puțină libertate. Dacă nu poți face ca mediul tău profesional să fie mai plăcut, ia-ți liber și distrează-te. Asta te va pregăti pentru data de 25 când vei fi nevoită să planifici serios pentru viitor.

Dragoste – Relația de cuplu

Va trebui să fii mult mai prudent în relația de cuplu, îndeosebi la începutul lunii, atunci când există riscul să ajungi foarte ușor la certuri, reproșuri, tot felul de probleme legate îndeosebi de propriul domiciuliu, schimbări pe care vrei să le faci de mult timp, vis-à-vis de o propritate.
În preajma datei de 4 ai ocazia să dai startul unei noi relații de iubire, ești luat prin suprindere de o persoană de sex opus. Ai ocazia să faci planuri de viitor, posibil chiar să te grăbești cu unele promisiuni pe care le faci, îndeosebi în primul decan al acestei luni.
Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, din data de 4, ești mult mai preocupat de viața de familie, eventuale planuri, proiecte pe care le pui la punct împreună cu partenerul de viață și vizează o casă, bun imobiliar. Dacă nu ai încă un copil acum este șansa de a concretiza acest vis sau măcar iei decizia fermă de a concepe sau adopta un copil.
La începutul acestei perioade treci printr-o perioadă de derută în plan amoros fiind vorba despre o schimbare de direcție, poți să renunți la o relație care nu îți mai aduce starea de mulțumire în plan sentimental. Ai ocazia să trăiești din plin o relație de amor bucurându-te de pasiune, afecțiune și romantism, alături de cineva care, fie revine în viața ta, fie poți lua decizia de a te implica într-o nouă relație de amor.
Nu este exclus să te implici într-o relație extraconjugală sau ești suprins de atitudinea unui fost partener. Evită să faci compromisuri sau măcar încearcă să stai de vorbă sincer, deschis cu partenerul de viață și vezi ce anume ai de lămurit, de corectat în relația de cuplu.
În preajma datei de 28 te poți aștepta la reacții contradictorii în cadrul unei relații intime, ceea ce te va face să iei decizii ferme, să faci o alegere, vis-à-vis de o relație de dragoste.

Horoscopul lunar februarie 2020 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Februarie debutează pentru tine cu un tzunami de romantism! În prima săptămână a lunii, profită la maximum de dragoste. Ia când ți se dă, pentru că nu ai tot timpul la dispoziție. Pe 7 și 8, după ce vei atinge o culme a sentimentalismului și senzualității, atmosfera se va calma oarecum. Nu e vorba despre o răcire a relației, ci despre revenirea la realitate.
Pe 13, 14 și 15, apar sâcâieli și fricțiuni nu doar în relația de cuplu, dar în general, în raporturile cu ceilalți. E de la tine! Nu e ceva grav, nu se va întâmpla nimic ireparabil, dar se va observa. De aceea, pe 21 și 22, când asta va trece, va trebui să te revanșezi cumva. Față de ceilalți, cu un gest frumos. Față de tine însăți, cu un răsfăț oarecare.

Sănătate

În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate, energie, putere de muncă. În ultima decadă a acestei perioade va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre eventuale probleme legate de infecții renale sau probleme ale căilor respiratorii. Există predispoziția la accidente, îndeosebi la sfârșitul lunii. Munca excesivă și starea de nemulțumire nu fac decât să amplifice stresul, tensiunea iar acestea te vor predispune la insomnii, excese legate de mâncare, alcool, tutun, cafea, medicamente.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță mai Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

În carieră, Balanța va avea o perioadă calmă. Horoscopul cu siguranță nu recomandă să nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *