Balanță august Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Lucrurile în relații vor fi pașnice și armonioase. Prin urmare, te poți bucura de nopțile lungi în doi fără întreruperi. Balanțele singure au șansa să-și întâlnească sufletul pereche în august. Nu respinge invitația la o petrecere sau la într-o călătorie. Nu știi niciodată ce persoană interesantă ai putea întâlni. Horoscop pentru august 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus, Saturn și Soarele am spus? Atâta strălucire, atâta emotivitate și atâtea răsturnări de situație! Luna asta va fi o telenovelă pentru tine. Dar la sfârșit, vei fi în același loc și cu aceeași zestre ca la început. Atâtea tendițe diferite nu-ți vor da răgaz să te adâncești în vreo extremă. Te vei răsti puțin la partenerul tău, după care vei avea o idee genială. Și, gata, ai și uitat că mai devreme erai nervoasă. La fel și cu copiii. Iar dacă nu ești într-o relație, sigur vei zăpăci cel puțin o persoană, dacă nu mai multe. Vei da tot felul de semnale și nu vor ști ce să înțeleagă. Să aibă răbdare până la toamnă, că nu mai e mult. Atunci o să le spui tu clar ce vrei.

Dragoste – Relația de cuplu

Nu ai cum să spui că ești liniștit în această lună, mai ales dacă este vorba despre planul amoros. Socializezi, legi tot felul de prietenii reușind să impresionezi prin starea de optimism, umor și atitudinea plină de încredere în propria persoană.
Te poți aștepta însă la răsturnări de situație legate de relația de amor datorate unor indiscreții, bârfe venite din partea unor prieteni care nu au gânduri tocmai bune la adresa ta, îndeosebi în prima parte a lunii.
Cert este că viața ta sentimentală trece printr-o adevărată revoluție fiind apăsat de tot felul de obligații legate de familie, relația cu proprii părinți sau copil astfel că, în prima parte a lunii august, trăiești adevărate momente de confuzie, de rătăcire neștiind prea clar ce vrei, ce alegeri să faci, către cine să îți îndrepți atenția sau dacă merită să mai investești timp și energie într-o anumită relație de dragoste.
La jumătatea lunii ești predispus la finalizarea unei relații de dragoste deja existentă pentru a face loc alteia mult mai incitante, de la care ai mari așteptări. Preferi să fii liber, să te simți în largul tău, să te distrezi mai mult alături de prieteni ceea ce ar putea să declanșeze probleme serioase în relația de cuplu, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj.
Viața în doi pare să fie destul de greu de dus, îndeosebi până în data de 27 august, atunci când se vor relua multe discuții, neplăceri care nu suportă amânare, ba din contră, este bine să rezolvi eventualele conflicte, fără să mai amâni luarea unor decizii ferme.
Spre sfârșitul lunii distracția în doi este binevenită pentru că deschide noi posibilități de a vă cunoaște mai bine și de a vă redescoperi pasiunea, iubirea reciprocă. Te poți bucura de realizări deosebite, de succes venit din partea partenerului de viață.
Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre șansa de a da startul unei relații sentimentale pe care preferi să o ții în secret, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus, atractivă și influentă, eventual cu funcție de răspundere, cineva care te poate ajuta să îți regăsești starea de echilibru, în plan sentimental dar și material. Se poate vorbi despre o relație de colaborare care se va transforma, cu timpul, într-o relație sentimentală de durată.

Horoscopul lunar august 2020 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

Așadar, adună-te și ține-te tare. Încă puțin. Se întâmplă ceva în viața ta și n-ai vrea să lipsești la apel. Un proiect își va arăta succesul și acesta ți se datorează. Sau se va face un bilanț provizoriu și se va constata că ai un randament foarte bun. Dacă nu vei fi acolo să culegi laurii, se va împăuna cu ei șeful tău.
În momentul de entuziasm al etalării graficelor, vei putea să ceri și tu ceva. Ca să nu mai vorbim că este foarte posibil să le dea lor prin minte să-ți acorde o primă sau chiar o mărire de salariu.
Să nu mai vorbim despre cazul în care ești în tratative pentru un job nou sau o colaborare nouă. Sau dacă ți-ai depus pe undeva CV-ul. Tocmai acum se pot lansa șansele, pentru că angajatorii ar vrea să intre în toamnă cu schema completă.

Sănătate

Chiar dacă debordezi de energie și vitalitate va trebui să dai dovadă de prudență, în privința propriei sănătăți. Ești predispus la probleme care țin de sistemul nervos sau unele probleme de coordonare, eventual disfuncții ale sistemului respirator sau în privința aparatului locomotor, la căzături, lovituri, accidente, îndeosebi în preajma datei de 16 august.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță septembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Persoana care va apărea recent în jurul tău, ar putea să te păcălească. Poate că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *