Balanță aprilie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Influența lui Venus în aprilie va face ca Balanța să aibă o perioadă mai intensă și mai sensibilă. Dacă cineva ți-a rănit sentimentele acum, îți vei aminti de acest lucru mult timp. Cu toate acestea, trebuie să reții că nu trebuie întotdeauna să gândești rațional. Emoțiile excesive cu care nu vrei să ai de-a face pot fi alungate prin sport, de exemplu. Horoscop pentru aprilie 2020 Balanță a citit mai departe.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Emoțional, tu și cei apropiați ție vă veți afla într-o zonă bună, pozitivă. Dacă trebuie să iei decizii, să faci schimbări și dacă nu sunt din cele mai plăcute, amână deocamdată. Mai întâi încarcă-ți bateriile ca să-ți poți asuma eforturile practice și mentale.
Pentru nativii din Zodia Balanței care nu se află încă într-o relație, aprilie este o lună de expansivitate maximă. Anumite circumstanțe te vor avantaja în mod evident. Este important să nu t străduiești să faci o impresie mult prea bună, nerealistă. Poți s-o faci, îți place s-o faci, dar nu e în avantajul nimănui. Dacă ai ceva de mărturisit ș vrei ca relația să mergă, mărturisește de la început.

Dragoste – Relația de cuplu

Luna Nouă în zodia Berbec, din data de 5 aprilie, vine cu vești noi, interesante ce vizează relația de cuplu. Așteaptă-te la schimbări interesante în relația de mariaj, ai șansa de a revigora relația, de a îmbunătăți relația în doi sprijinindu-vă unul pe celălalt.
Acordă atenție în preajma datei de 13 aprilie fiind vorba despre o perioadă oarecum bulversantă, în ceea ce privește relația de cuplu. Fie ai tendința să apleci urechea la sfaturile părinților care nu sunt de acord cu relația ta de mariaj, fie apar tot felul de probleme care vizează o casă, proprietate și astfel îți verși nervii pe partenerul de viață. Nu ai decât să adopți o atitudine echilibrată și astfel vor veni și cele mai bune soluții.
În preajma datei de 13 aprilie este posibil să amesteci obligațiile de serviciu cu relația de mariaj încercând să le administrezi cu bine pe ambele. Este o perioadă de discuții dar și de răzgândiri, de atracție și pasiune, de împărtășire a unor momente încărcate de romantism, îndeosebi în preajma datei de 23 aprilie. Este foarte probabil să te implici într-un proiect comun, alături de partenerul de viață, puteți da startul unei (noi) afaceri sau vă gândiți foarte serios la achiziționarea unei case, a unui teren, doriți să faceți schimbări importante legate de proprietate.
Este nevoie de mult calm și răbdare, de lămurire a unor aspecte din trecut care pot reveni și vizează relația de cuplu, mai ales spre sfârșitul lunii. Starea de stres, de impulsivitate este posibil să fie determinantă în luarea unor decizii care vizează o eventuală călătorie departe de casă.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai șansa să dai startul unei relații de mariaj pe tot parcursul acestei luni.
Din data de 20 aprilie se amplifică dorința de a cuceri, atrage atenția sexului opus fiind într-o continuă fierbere, simți nevoia de a-ți descătușa dorințele, de a iubi cu pasiune.

Horoscopul lunar aprilie 2020 pentru Balanță: CARIERĂ

Luna aprilie va fi bună din punct de vedere fianciar. Dar nu trebuie să reinvestești neapărat acum, pentru că nu ești în cea mai bună formă pentru asta. Fă-o doar dacă ai un obiectiv precis și suficient analizat.
Dacă nu ești pe cont propriu, ai putea să te gândești la o colaborare cu un alt angajator, fără să renunți la cel actual. Ai suficientă energie să acționezi în mai multe direcții. Nu te simți vinovată față de colegii tăi dacă, de data aceasta, tu ai niște șanse în plus.
Luna aceasta este profitabilă nu numai ca nivel de câștig ci și ca mod de a cheltui. Vei avea ocazia și inspirația să faci niște achiziții avantajoase și utile pe termen lung.

Sănătate

În preajma datelor de 12 și 16 aprilie pot apărea probleme de sănătate datorate, în primul rând, stresului, efortului constant depus la locul de muncă sau în cadrul unui proiect profesional. Este posibil să te confrunți cu probleme renale și de ficat, îndeosebi în preajma datei de 16 aprilie. Nu exagera cu dieta pentru că riști să cazi în cealaltă extremă și poți ajunge le slăbirea sistemului imunitar, oboseală cronică, insomnii. Este necesar să acorzi o mai mare atenție la ce și cât mănânci. Nu neglija nici plimbările în mijlocul naturii.

Verificați De asemenea

Post Image

Balanță decembrie Horoscop 2020 – dragoste, carieră, bani

Ultima lună a anului aduce o șansă chiar și Balanțelor singure. Va trebui să lupți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *